La truita, una recepta popular amb multitud de possibilitats

Ningú té dubtes que la truita és un dels plats més tradicionals i rics del nostre país. Amb tan sols creïlles, ous, i ceba, en alguns casos, ha aconseguit convertir-se en el nostre senyal d’identitat. No obstant això, en els últims anys hem vist com han anat afegint-se més ingredients a esta, amb l’objectiu d’innovar i aportar noves sensacions en el nostre paladar. Per això, el nostre post de hui ho dediquem a la truita, una recepta popular amb multitud de possibilitats.

En uns quants restaurants especialitzats en truites de creïlles, podem trobar en les seues cartes com li afigen nous ingredients a esta tradicional recepta, com per exemple:

  • Amb pernil dolç i formatge 
  • Amb formatge de cabra i ceba caramel·litzada 
  • Amb xoriço 
  • Amb tonyina 
  • Amb formatge 
  • Amb bledes

Com cuinar-les així?

Encara que parega fàcil, aconseguir una truita de deu no és tasca senzilla. Més encara si li comencem a afegir nous ingredients. No obstant això, el procediment és el mateix, però introduint en la seua mitat alguns dels productes anomenats anteriorment. 

En definitiva, són noves formes de consumir este històric plat en les noves generacions.

Compatir aquesta notícia