Las Naves busca projectes emprenedors agroalimentaris sostenibles per al seu Agro·lab

Las Naves busca projectes emprenedors agroalimentaris sostenibles per al seu Agro·lab

El centre d’innovació Las Naves ha llançat la primera convocatòria d’Agro·lab, l’acceleradora pública d’iniciatives agroalimentàries sostenibles. Esta convocatòria està dirigida a projectes emprenedors agroalimentaris de transformació de producte, que necessiten d’un obrador blanc, com el de Mercavalència.

“Agro·lab no és una iniciativa aïllada en el treball que l’Ajuntament està fent en el sector de l’agroalimentació, ja que se suma a l’obrador blanc en Mercavalencia i a l’acabada d’estrenar Ecotira, la Tira de Comptar de producció ecològica, la qual cosa suposa un gran impuls per a la transició agroecològica del sistema alimentari local. Eines que ens permetran tindre una ciutat més sostenible, saludable i emprenedora”, ha comentat Carlos Galiana, President de Mercavalència.

La posada en marxa de l’Agro·lab s’emmarca en els àmbits definits per les Missions València 2030 (https://www.missionsvalencia.eu/), i en concret s’alinea amb la Ciutat Emprenedora, Ciutat Sostenible i Ciutat Saludable.

Per a la selecció dels projectes emprenedors es tindrà en compte el grau d’innovació, l’impacte social i/o ambiental, la viabilitat econòmica del projecte, la potencialitat de millora del projecte, i la contribució a les diferents agendes i estratègies a nivell local i internacional, entre altres.

Aquells projectes seleccionats tindran dret a una ensenyament específica per a projectes agroalimentaris de transformació de productes amb l’ús de l’obrador i a un acompanyament individualitzat en innovació de productes alimentaris, aspectes higienicosanitaris, viabilitat econòmica, assessorament jurídic i legal, comercialització, màrqueting i oratòria.

Compatir aquesta notícia