Les fruites i verdures més refrescants i les seues millors receptes

Com segurament sabràs, els aliments que més percentatge d’aigua ens poden aportar són les fruites i verdures. Així mateix, ens aporten vitamines i minerals, que és el que ens ajudarà a mantindre’ns millor enfront de la calor. 

En Mercavalència et deixem algunes de les fruites i verdures més refrescants perquè les tingues en compte a l’hora de preparar els teus plats este estiu.

  • Espinacs

Els espinacs són dels aliments que més aigua contenen, prop d’un 96%. També, són riques en vitamina A, que ajuda a cuidar la pell i a mantindre sana gràcies a la seua hidratació. Els seus avantatges i sabor fan d’este aliment un perfecte aliat en les nostres receptes d’estiu.

Per exemple, no pot faltar l’ensalada d’espinacs, la truita amb espinacs o les croquetes amb espinacs.

  • Meló d’alger

El meló d’alger és per excel·lència la fruita de l’estiu, ja que es compon de quasi un 95% d’aigua, i a més, és una fruita baixa en calories.

D’altra banda, el seu contingut en potassi és la que li aporta la hidratació adequada en l’organisme. 

En este post t’ensenyem diverses idees de receptes amb esta fruita.

  • Cogombre

El cogombre és un altre dels aliments que més aigua conté. Així, gràcies a la seua frescor i hidratació, resulten una opció molt lleugera que podem incorporar en receptes estiuenques, com per exemple, en gaspatxo o en ensalades.

  •  Meló

Com hauràs llegit altres vegades, el meló conté un 90% d’aigua, sent un aliment diürètic, per la qual cosa ajuda a eliminar de forma natural les toxines. Esta propietat fa que siga una opció perfecta per als dies d’estiu. 

Sabies que les llavors de meló són molt bones per a la salut, eliminen els paràsits gastrointestinals i ens aporten antioxidants molt importants que retarden l’envelliment?

Compatir aquesta notícia