Lliurament de diplomes als alumnes del curs d’Auxiliar de Carnisseria

Organitzat per Mercavalència, el Gremi de Carnissers i Xarcuters de València i Fundación Secretariado Gitano, forma part de l’ambiciós programa de formació que la nostra entitat ha dissenyat per a la temporada 2017-2018.

L’Hemicicle de l’Ajuntament de València va acollir durant el matí del 20 de desembre l’acte de clausura del curs d’Auxiliar de Carnisseria que ha tingut lloc en les dependències de Mercavalència entre els mesos de novembre i desembre.

Els alumnes del curs d'Auxiliar de Carnisseria rebent els seus diplomes a l'Ajuntament de ValènciaCoorganitzat per la nostra entitat i el Gremi de Carnissers i Xarcuters de València, el mòdul formatiu ha oferit a l’alumnat una oportunitat única per a rebre tant coneixements específics sobre el sector, els seus productes i l’atenció al públic, com per a realitzar pràctiques de tall, pesat i empaquetatge baix tutela de professionals del Gremi. En esta ocasió, els nou alumnes que han format part d’ell eren associats de Fundación Secretariado Gitano, que es dedica des de fa més de 40 anys a la integració i inclusió de persones i col·lectius a través de la formació i l’accés al món laboral.

L’acte de lliurament de diplomes va estar presidit per Carlos Galiana, regidor de Comerç i president de Mercavalència, Samia Tavares, membre de la directiva del Gremi de Carnissers i Xarcuters, Ana Collados, coordinadora provincial de Fundación Secretariado Gitano, i Rosa Martínez, directora adjunta de la nostra entitat.

Els alumnes del curs d'Auxiliar de Carnisseria rebent els seus diplomes a l'Ajuntament de València Els alumnes del curs d'Auxiliar de Carnisseria rebent els seus diplomes a l'Ajuntament de València Els alumnes del curs d'Auxiliar de Carnisseria rebent els seus diplomes a l'Ajuntament de València

Durant la seua al·locució, Carlos Galiana va voler reconéixer personalment els alumnes la seua implicació i esforç: «Este és el primer pas cap al vostre futur», els va dir, «però també ho és cap al nostre: a Mercavalència, tenim el propòsit de formar professionals per al sector de l’alimentació i fer-ho de la mà de les organitzacions que tenen els coneixements i l’experiència en cada sector». Per la seua banda, Samia Tavares va recalcar la importància d’una formació qualificada i específica per al futur laboral de tots ells: «Hi ha molta demanda en el sector de professionals formats i amb ganes de treballar, com vosaltres», els va animar.

Els alumnes del curs d’Auxiliar de Carnisseria al mercat de Russafa. Els alumnes del curs d’Auxiliar de Carnisseria al mercat de Russafa. Foto de grup del alumnes al mercat de Russafa

La cloenda del curs es va completar l’endemà amb la visita dels alumnes al mercat de Russafa. Allí, van poder conéixer de primera mà com és el dia a dia dels distints establiments carnis que hi ha i departir amb els seus responsables. El mòdul d’Auxiliar de Carnisseria tornarà a impartir-se en pròximes dates, en esta ocasió, integrat dins del programa Incorpora del consorci Pactem Nord.

Compatir aquesta notícia