Mandonguilles, una recepta fàcil i perfecta per a estes dates

En este post aprendràs a cuinar mandonguilles de carn picada. Una recepta fàcil, ràpida, i de tota la vida, que podràs preparar de mil formes, ja que hi ha diverses salses que les van de meravella.

Esta preparació culinària està present en diferents gastronomies del món, i es poden preparar de qualsevol tipus de carn, encara que generalment s’utilitza carn de porc.

Passos per a preparar mandonguilles

  • Remullar el pa amb la llet

El primer pas és tirar en un bol llet i trossos de pa. Deixar-lo absorbir mentres preparem la resta.

  • Posar la carn en un bol gran

El següent pas és posar tota la carn en un bol ampli, i afegir espècies, com per exemple sal, jolivert, all en pols, pebre negre, ou (sense batre)… I finalment, quan el pa haja absorbit bé la llet i estiga molt bla, l’afegim també.

  • Afegim el pa amarat en llet

Ara és el moment de pastar a mà fins que tots els ingredients queden perfectament mesclats.

  • Deixar reposar

Quan estiguen els ingredients ben mesclats, tapar el bol amb paper film i ficar-lo a la nevera durant unes dos hores. Tot això perquè la carn agafe el sabor de tots els ingredients.

  • Formem les mandonguilles llestes per a fregir

Una vegada hagen passat estes dos hores, ja podem preparar les mandonguilles.

Salses per a les mandonguilles

Com hem comentat anteriorment, hi ha diverses salses per a acompanyar a les mandonguilles. Com per exemple:

  • Salsa d’ametles 
  • Salsa de tomaca 
  • Salsa espanyola 
  • Salsa de ceba 
  • Salsa jardinera

Siga quina siga la salsa que tries, no oblides comprar pa. Esta és una recepta perfecta per a mullar-lo en la salsa, ¿veritat?

Compatir aquesta notícia