Menú setmanal saludable i 100% vegetal

Si estàs buscant idees per a crear un menú setmanal saludable i 100% vegetal, en este post trobaràs les idees perfectes amb productes de temporada. I el més important per a estes dates de calor: són molt hidratants i refrescants.

Idees per a un menú setmanal saludable i 100% vegetal

 • Desdejunis i berenars

Els desdejunis i berenars poden ser:

 1. Bol amb iogurt i fruita del temps
 2. Porridge d’avena amb fruita de temporada i crema de cacauet
 3. Torrades integrals amb tomaca i oli d’oliva
 4. Batut verd d’encisam, api, carlota i taronja
 5. Wrap de tofu regirat amb tomaca i iogurt de soja
 • Dilluns

El primer dia pots començar amb olla andalusa de cigrons. Per al sopar, dos opcions: la primera Vichyssoise amb tofu, i la segona crema freda de carabasseta.

 • Dimarts

El dimarts pots cuinar gaspatxo (de cogombre o de tomaca) de primer. De segon, arròs integral amb llentilles, encisam i brots. 

Per al sopar, tempeh a la planxa i ensalada de bajoquetes.

 • Dimecres

Per a este dia, et donem dos opcions. Tofu al curri amb espinacs o ensalada d’espinacs, a la qual pots afegir els ingredients que desitges. 

Pots acabar el dia amb una crema de carlota amb tahini i fesols blancs.

 • Dijous

De primer, pots fer una ensalada de tomaca, ceba i olives i de segon, estofat de seitán. Finalment, per al sopar, carabassetes farcides de tempeh i blat negre.

 • Divendres

Per al divendres, les receptes són riques i divertides. Pots cuinar pasta integral amb verdures. O bé, una hamburguesa de llegums amb xips de verdures casolans i ensalada verda. Per al sopar, wraps de tofu marinat amb ensalada.

 • Dissabte

Broquetes de verdures i bolets i mini pizzes amb massa de tofu.

Per al sopar, et donem també dos opcions: la primera és carpaccio de carabasseta i la segona tomaques farcides d’ensalada russa vegana.

 • Diumenge

Per a acabar la setmana, una ensalada de tomaca i tofu amb pesto vegano i un filet de seitán. Per al sopar, espaguetis de carabasseta amb bolonyesa de llentilles.

Compatir aquesta notícia