Mercaflor busca floristes per a un nou projecte floral en la ciutat de València

Mercaflor busca floristes per a un nou projecte floral en la ciutat de València

El passat 16 d’octubre, la Junta de Govern va aprovar dos convenis, un amb floristes i altre amb indumentaristes fallers, per tal de commemorar el quart aniversari de les falles com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat.

El regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i la regidora de Desenvolupament Innovador del sector econòmic, Pilar Bernabé, van ser els encarregats d’impulsar aquests convenis per valor de 280.000 euros.  “Els convenis aniran destinats a pal·liar la situació econòmica dels oficis relacionats amb el món de les falles”, afirmaren els dos regidors.

Dintre dels actes previstos per a la celebració, es pretén portar a terme una desfilada i l’ornamentació floral de diversos espais de la ciutat, de la que s’encarregarà l’Associació Nacional de Floristes.

Galiana i Bernabé asseguraren que les circumstàncies econòmiques han abocat els sectors que envolten les falles a una greu crisi que podria posar en perill la supervivència de la pròpia festa”. És per això, que les dues regidories van llançar la proposta de conveni amb l’Associació Nacional de Floristes per valor de 100.000 euros.

Esta injecció econòmica suposa un gran impuls pel sector de la producció, ornamentació i venda de flors ja que, a causa de les conseqüències de la crisi sanitària, no està passant pel seu millor moment.

Si ets florista i estàs interessat o interessada en participar en aquest projecte, sols has d’enviar un correu a eventos@asociacionnacionalfloristas.com o posar-te en contacte amb el personal de Mercaflor.

Compatir aquesta notícia