Mercaflor rendeix homenatge al personal sanitari de La Fe

Mercaflor rendeix homenatge al personal sanitari de La Fe

Han entregat flors i plantes i una carta d’agraïment

Este dimecres dia 3 de juny l’Associació de Venedors de Mercaflor ha volgut rendir un homenatge al personal sanitari de La Fe. Es tracta de l’hospital veí a Mercavalència i les instal·lacions del qual es veuen des del centre agroalimentari. Mercaflor, que ha romàs tancat durant les primeres fases del confinament, torna a obrir les seues portes i la seua primera acció ha sigut este sentit homenatge. En una carta dirigida al personal sanitari mostren el seu afecte cap a l’hospital veí així com el reconeixement a la seua labor destacant que “cada nit véiem com les vostres llums no s’apagaven i això ens donava esperança, tranquil·litat, perquè sabíem que vetlàveu els nostres somnis.” Abans de la crisi sanitària les flors i les plantes sempre han format part del dia a dia de l’hospital, en declaracions de Paco Romero, president de l’Associació de Venedors de Mercaflor: “cada majorista de flor i planta ha aportat amb tot el seu afecte gènere per a agrair una labor de compromís i entrega”.

També han entregat a l’hospital La Fe una làmina emmarcada que expressa l’agraïment de les persones que formen l’Associació de Venedors de Mercaflor.

Carta dirigida al personal sanitari de la Fe:

Des de Mercavalència es veu l’imponent edifici del vostre hospital. Cada dia estava ahí per a recordar-nos que estàvem fora de perill, que dins estàveu vosaltres, milers de persones preparades per a cuidar, encoratjar i salvar vides. Cada dia miràvem eixe edifici i pensàvem en les persones que darrere de les bates, les màscares i els guants compartien els mateixos sentiments i tenien les mateixes esperances que nosaltres. Podeu donar per segur que no heu estat a soles en cap moment. Cada nit véiem com les vostres llums no es s’apagaven i això ens donava esperança, tranquil·litat, perquè sabíem que vetlàveu els nostres somnis.

 En Mercaflor vam haver de tancar les nostres portes, han sigut mesos durs en els quals les flors i les plantes no han pogut acompanyar de la mateixa manera que abans la vostra tasca. Però hem obert les portes de nou. I com cada dia i cada nit seguíeu ací. Les plantes i les flors transmeten missatges i hem volgut que el primer siga per a vosaltres. Un missatge que vos diga que mai podrem agrair-vos prou l’esforç durant esta crisi. Ens sentim molt a prop vostre, els nostres treballs requereixen d’amor i dedicació per això sabem valorar-la.

Gràcies per ser ací. Gràcies per il·luminar-nos cada nit. 

Un fort abraç

Els vostres veïns i veïnes de Mercaflor

 

Compatir aquesta notícia