Mercasa distribueix 230.000 mascaretes donades per la comunitat hispano-kongkonesa  entre els comerciants detallistes dels mercats municipals que acudeixen a comprar a la Xarxa de Mercas.

Mercasa distribueix 230.000 mascaretes donades per la comunitat hispano-kongkonesa entre els comerciants detallistes dels mercats municipals que acudeixen a comprar a la Xarxa de Mercas.

La donació va ser organitzada per la Cambra de Comerç d’Espanya en Hong Kong amb el suport de l’Oficina Econòmica i Comercial i ha estat suportada per un gran nombre de particulars, empreses i organitzacions de la mateixa ciutat.

Madrid, 28 de maig de 2020

Mercasa està distribuint 230.000 mascaretes entre els comerciants detallistes que acudeixen a comprar diàriament a la Xarxa Mercasa organitzada per la Cambra de Comerç d’Espanya a Hong Kong amb el suport de l’Oficina Econòmica i Comercial en aquest territori autònom. En el trasllat d’aquestes mascaretes a Espanya, Mercasa compta amb la col·laboració de Correus, així com en la posterior distribució a la xarxa de 23 Mercas.

L’objectiu és donar suport als més de 30.000 comerciants de fruiteries, pescateries, carnisseries, etc., que acudeixen diàriament a proveir-se a la xarxa de Mercas, en el compliment de les mesures sanitàries i de seguretat en els seus establiments.

Aquesta operació s’emmarca en les diferents accions que estan desenvolupant Mercasa i la xarxa de Mercas, igual que altres empreses del Grup SEPI, com Correus i Tragsa, per col·laborar en el suport de sectors i col·lectius afectats per la crisi de la COVID-19, ja siga distribuint material sanitari en la xarxa de Mercas; o traslladant productes als Bancs d’Aliments o, a través de la Creu Roja i Paradores, per arribar als col·lectius de persones més vulnerables.

 

Compatir aquesta notícia