Mercavalència celebra l’entrada 40.000.000 en les seues instal·lacions

Mercavalència celebra l’entrada 40.000.000 en les seues instal·lacions

Jose Vicente Mena regenta tres pescateries a Paterna i València

Durant la matinada del dia 15 de juliol Mercavalència ha celebrat l’entrada 40.000.000 en les instal·lacions. Jose Vicente Mena ha sigut l’afortunat professional que va rebre l’homenatge per part del centre agroalimentari. Durant l’emotiu acte se li ha entregat una placa i ha rebut l’agraïment simbòlic a totes i cadascuna de les persones que conformen eixes 40.000.000 d’entrades.

Jose Vicente Mena acudeix cada matinada a les 4:00h al mercat del peix de Mercavalència per a proveir de producte de la millor qualitat els seus tres establiments: Pescateria Avinguda (Paterna), Pescateria Conchín (Benicalap) i Pescateria Jose y Conchín (Av. Burjassot).

Óscar Collado, director financer de Mercavalència ha manifestat que: “vosaltres, els professionals de l’alimentació, sou els que doneu sentit al nostre treball. Tota l’activitat de Mercavalència està enfocada al fet que en els vostres negocis la ciutadania trobe cada dia producte fresc i de qualitat”. Els mercats de Mercavalència, que obrin les seues portes de 3:45h a 8:00h. comprenen el mercat del peix, el mercat majorista de fruita i verdura i la Tira de Comptar. Són hereus dels “mercats d’abastos” que se situaven a la ciutat, la unitat agroalimentària inclou també Mercaflor, obert dilluns, dimecres i divendres de 14:30h a 17:00h i l’àrea càrnica, en la qual està situat l’escorxador de serveis, el més gran de la Comunitat amb les certificacions ISO:9000, Benestar animal, Escorxador Ecològic i IFS. La unitat es complementa amb més de dues-centes empreses dedicades a l’alimentació situades en naus pròpies o en les naus multiservei. Recentment Mercavalència ha sigut guardonada amb el premi FEDACOVA a la qualitat i seguretat alimentària.

Per a continuar la celebració durant el matí del dimecres 15 s’ha repartit globus en quatre punts de la ciutat, Pl. Ajuntament, Av. Cid, Algirós i Russafa amb forma de cor i la inscripció “Mercavalència 40.000.000 de professionals”.

En referència als mesos passats Carlos Galiana, president de Mercavalència va destacar que “durant esta crisi sanitària totes les persones que fan possible Mercavalència, majoristes, agricultors i agricultores i minoristes, heu demostrat que tenim un sistema fort ja que en tot moment les botigues d’alimentació han estat proveïdes de producte fresc. Gràcies pel vostre esforç extra aplicant totes les mesures de seguretat per a garantir la qualitat i la salut de les persones.”

Durant els 45 anys d’història de l’entitat, cada dia més de 2000 professionals han entrat al centre agroalimentari que proveeix a una població d’1.200.000 habitants. Més de 450.000 tones d’aliments ixen cada any el que suposa un volum de comercialització anual de més de 1.150 milions d’euros per a les empreses situades en la unitat alimentària de la carretera d’en Corts.

Les persones que cada nit visiten Mercavalència són professionals de l’alimentació (en la seua majoria mercats municipals, botigues de proximitat i restauració) que suposen el nexe d’unió entre el centre agroalimentari i la ciutadania. Per esta raó la placa entregada per Ángeles Hernández, directora de Comunicació i RSE de Mercavalència, contenia la frase “gràcies per acostar la nostra qualitat a les llars”.

Compatir aquesta notícia