Mercavalència col·labora amb l’Ajuntament de València en la campanya “Més Mercat!”

Mercavalència col·labora amb l’Ajuntament de València en la campanya “Més Mercat!”

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València ha impulsat una nova campanya de promoció i dinamització dels mercats municipals de la ciutat, i Mercavalència no ha dubtat a col·laborar-hi.

Sota el lema “Més Mercat!”, el consistori pretén fer una crida perquè la ciutadania compre productes frescos i de proximitat en els mercats municipals i generar un sentiment de pertinença, així com d’orgull per comprar-hi.

“Quan parlem de “Més Mercat!” parlem de més barri i més vida. Els mercats són un espai viu, dinàmic, i solen ser el cor dels barris en els quals es troben. Mantindre estos cors, comprant-hi, és també mantindre la vida dels barris. I és que els mercats són el lloc ideal per a comprar productes locals propis de la nostra gastronomia, que no se solen trobar en les grans superfícies. A més, hi ha molts llocs especialitzats amb productes d’altres parts del món. Comprar en un mercat és un viatge gastronòmic per la nostra terra i pel món”, ha explicat el regidor, Carlos Galiana.

Per incentivar encara més que la població valenciana faça les seues compres als mercats de la ciutat, des de la Regidoria de Comerç han distribuït 19.500 bosses de roba, 7.500 samarretes, 3.500 davantals i 7.000 mascaretes amb el logotip de la campanya i que es regalaran per cada compra.

“Els mercats són tota una experiència. Sempre hi ha una cosa nova per a provar, algun producte nou de temporada que no coneixem i ara, a més, pots emportar-te un regal exclusiu d’esta campanya”, ha puntualitzat Galiana.

Compatir aquesta notícia