Mercavalència i Confemercats presenten el concurs “En el teu mercat, tu pintes molt”

Mercavalència i Confemercats convoquen un gran concurs de dibuix en tots els mercats municipals per a animar als més xicotets a conéixer la importància d’estos centres. Per mitjà de les seues obres artístiques es pretén que plasmen tota la riquesa que els mercats ofereixen. El concurs s’estructura en dues categories, fins a 8 anys i de 9 a 12 anys. En cada mercat municipal trobaran unes làmines en les quals deuran plasmar la seua visió del mercat deixant a la seua elecció si volen dibuixar-ho per dins, per fora, detalladament… La tècnica també és lliure. Els dibuixos s’entregaran en el mateix mercat fins al pròxim 10 de febrer.

Santiago Ballester, president de Mercavalència ha declarat: “És important comptar amb la col·laboració d’estes entitats, Fundació Oceanogràfic, Fundació Llevant UD, Caixa Popular i EMT València, sensibilitzades amb la transmissió de valors relacionats amb la bona alimentació. L’objectiu d’este projecte conjunt és que els més xicotets visquen la tradició i història que contenen els mercats municipals. Els premis seran experiències enriquidores dissenyades perquè les recorden sempre.”

Per la seua part Alicia García Trenzano, coordinadora de Confemercats a València afirma que: “Des de Confemercats estem desitjosos de veure els nostres mercats municipals a través dels ulls dels més xicotets que segur ajudaran les seues famílies a redescobrir la màgia dels mercats municipals.”

Els premis seran experiències enriquidores per als participants.

  • Fundació Oceanogràfic els mostrarà “el que no es veu” en les visites, tot el treball de cura i conservació que es duu a terme, si una visita a Oceanogràfic ja és tota una experiència els guanyadors i guanyadores podran viure-la de manera única.
  • Fundació Llevant UD els convidarà a viure un partit en primera persona, baixaran al camp amb els jugadors, visitaran el centre d’entrenament i coneixeran tots els equips que formen esta gran unió esportiva.
  • Caixa Popular proporcionarà als guanyadors i guanyadores targetes perquè visquen una altra gran experiència, comprar en els mercats municipals. Podran omplir la cistella per a la seua família amb els millors productes i conéixer a les persones que ho fan possible.
  • EMT València plasmarà els dibuixos guanyadors de cada mercat en les marquesines d’autobús més pròximes. Una experiència irrepetible per als xicotets artistes que veuran la seua obra exposada davant els milers d’usuaris d’EMT València.
  • En el concurs col·labora també Multicopia encarregada de la part gràfica per a la difusió.

Les bases estan a la disposició dels participants en la web de Mercavalència: Concurs de dibuix.

Participen els mercats: Mercat de Russafa, Mercat de Algirós, Mercat de Torrefiel, Mercat de Rojas Clemente, Mercat de Castella, Mercat de Benicalap, Mercat de Jesús, Mercat de Cabanyal, Mercat de Jerusalem, Mercat de Natzaret, Mercat Central, Mercat de Mossén Sorell, Mercat de Colón i Mercat del Grau.

Compatir aquesta notícia