Mercavalència crea l’equip de futbol femení de la UD Castellar-Oliveral

L’equip es presenta en un partit contra el Levante UD femení

Mercavalència recolza el futbol femení creant en la Unió Esportiva Castellar-Oliveral un nou equip de futbol. Este patrocini naix de la voluntat de visibilizar el futbol femení i promocionar els hàbits de vida saludables entre la població jove. Mercavalència es fa càrrec de les fitxes i l’equipament de l’equip per a facilitar l’accés de les joves a este esport. Existeixen pocs equips femenins de futbol, les esportistes que trien esta disciplina han de desplaçar-se amb el consegüent augment de la despesa per a les famílies, este gest segons Calos Galiana, president de Mercavalència, pretén “contribuir al fet que les joves que trien practicar futbol puguen fer-ho amb el suport d’una entitat com UD Castellar-Oliveral i el recolzament d’una empresa com Mercavalència”.

La relació entre Mercavalència i Castellar-Oliveral és molt estreta, l’empresa col·labora en activitats esportives, lúdiques, setmanes culturals i altres celebracions de la població. Ara es fa un pas més amb el suport al futbol femení. Per a la presentació es va comptar amb el Llevant UD, referent en la nostra ciutat de futbol femení, que des del primer moment, i a través del seu president Quico Català, va assessorar i va prestar tota la seua ajuda perquè este projecte vera la llum.

A l’acte, presentat per María Caballero, va acudir el president de Mercavalència, Carlos Galiana qui va fer lliurament a les esportistes d’unes caixes de fruita i una carta de suport dels treballadors i treballadores de Mercavalència, va aprofitar per a destacar la vinculació de l’empresa amb Castellar-Oliveral “tenim una excel·lent relació amb Alejandro Ramón, el vostre alcalde, amb el qual col·laborem en tot el que ens és possible”. També va estar present Alejandro Vidal, president de la UD Castellar Oliveral, qui va cedir la paraula al seu pare, Juan Vidal, fundador del club. Vidal va donar les gràcies a Mercavalència i va animar al nou equip a aconseguir grans assoliments per al club. El moment més emotiu va arribar de la mà de Francisco Fenollosa, president d’honor del Llevant UD, que va recordar quan l’entitat va formar l’equip femení “ens prenien per bojos per recolzar el futbol amb dones, ara omplen l’estadi amb 20.000 persones” va assegurar.

Charlyn Corral i Sandra Torres, jugadores del primer equip del Levante UD, es van dirigir a les jugadores: “nosaltres tenim la sort de jugar en un gran estadi, vosaltres sou molt joves i segur que en uns anys podeu fer-ho”.

María Caballero, periodista especialitzada en esports, va ressaltar la importancia del gest de Mercavalència per recolzar el futbol femení des de la base: “Mercavalència està demostrant ser més que una gran empre-sa implicant-se amb la societat valenciana”.

L’acte va acabar amb un partit de futbol entre el recentment estrenat equip UD Castellar-Oliveral Femeni i un combinat del Levante UD en el que els dos equips es van portar una copa com a record d’este gran moment per al futur d’este esport.

La UD Castellar Oliveral es va fundar l’any 1970 amb un equip de Juvenils. Durant els anys posteriors, va anar augmentant amb equips Amateurs i Cadets. L’escola va créixer, jugant en camps com El Canal, La Font de Sant Lluís i Monteolivete entre altres, fins que es va fer el Camp actual a Castellar, amb el treball i esforç de tots els directius, l’any 1987. Des de llavors es compta amb equips Prebenjamí, Benjamí,  Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, a més del primer equip, que milita en la categoria de Preferent. I ara també equip femení.

Compatir aquesta notícia