Mercavalència, guardonada als premis ‘Valencianos en la Onda’

Organitzat per Onda Cero València, el certamen ha arribat en 2017 a la seua dessetena edició i es va celebrar, per quart any consecutiu, a l’Espai Rambleta.

La ciutat de València va tornar a vestir-se de gala anit per a acollir la XVII entrega dels premis ‘Valencianos en la Onda’, que convoca anualment l’emissora radiofònica Onda Cero València per a brindar reconeixement a la labor en pro de tots els valencians d’entitats, empreses i particulars. En esta edició, els guardons han recaigut en Mercavalència (en l’apartat Societat), el grup educatiu Iale (millor empresa), el doctor Josep Redón (en l’apartat Àmbit Científic), la ong One Day Yes (premi a la solidaritat), Bombas Gens – Centre d’Art (en l’apartat Art i Cultura) i l’atleta Miguel Ángel Plaza (en l’apartat esportiu). A més, s’ha concedit el premi ‘Valenciano de Honor’ al Valencia Basket, campió de la lliga ACB en la temporada 2016-17.

Foto de grup del guardonats amb el premi Valencianos en la OndaEl jurat, capitanejat per Enrique Martín, director regional d’Atresmedia Ràdio – Comunitat Valenciana, i compost per una nombrosa representació de personalitats valencianes dels més variats àmbits professionals, ha volgut destacar l’excel·lència demostrada en les seues respectives àrees per tots els guardonats i l’incalculable valor que les seues aportacions particulars brinden a València i els seus ciutadans. A l’acte van estar presents el president de la Generalitat, Ximo Puig, el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues, l’alcalde de València, Joan Ribó, i el president de Les Corts Valencianes, Enric Morera. El president Puig va afirmar que «Tots els premiats són un model que s’ha de seguir: contribuïxen al progrés social i col·lectiu, i fan possible la creació d’una societat més justa, solidària, cohesionada i oberta».

Una entitat que representa la València que volem i ens mereixem.

Carlos Galiana al photocall dels guardons Valencianos en la OndaL’encarregat d’arreplegar el guardó per part de Mercavalència va ser el seu president, Carlos Galiana, qui va recalcar que es tracta d’un reconeixement «que és de tots: dels valencians en el seu conjunt, qui són els verdaders propietaris d’una empresa participada majoritàriament per l’Ajuntament de la ciutat, i, molt especialment, de les milers de persones que vénen cada nit a les seues instal·lacions i les omplin d’activitat, vida i utilitat». Galiana va agrair el premi en nom d’una entitat de la qual els seus responsables i integrants se senten «orgullosos perquè representa la València que volem i ens mereixem», i es va comprometre a continuar apostant per la millora i modernització de Mercavalència i els seus servicis, i per la promoció i difusió dels professionals que la conformen i dels seus productes.

Carlos Galiana fent el discurs d'agraïment pel premi Valencianos en la OndaJoan Ribó va insistir també durant la seua al·locució en la transcendència que Mercavalència té per a la ciutat i els seus habitants: «El protagonisme dels mercats en la vida econòmica i comercial de València i la seua àrea d’influència s’ha redoblat estos últims anys, especialment, este 2017 en que ha tingut l’orgull de ser Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible». Per a Ribó, «la nostra ciutat reunix les millors condicions per a ser un referent internacional en seguretat i salut alimentària: la major horta periurbana del món, una cultura mil·lenària d’alimentació basada en els productes de proximitat, amb la Tira de Comptar com a màxim exponent, i una empresa com Mercavalència, dinàmica i rendible tant social com econòmicament, com a principal motor de tota esta activitat».

 

Compatir aquesta notícia