Mercavalència no s’atura davant la Covid-19

Mercavalència no s’atura davant la Covid-19

Des que es va decretar l’estat d’alarma, Mercavalència va doblar els seus esforços per lluitar contra la Covid-19 i poder garantir l’abastiment alimentari.

Tanmateix, la nostra prioritat ha sigut sempre vetlar per la seguretat de tots els treballadors i treballadores, així com de tots els clients. Per això, des del primer moment vam instaurar diversos protocols de sanitat, seguint les indicacions de les autoritats. Entre les mesures que vam posar en marxa destacaven: la utilització de la mascareta, guants, mantindre una distància de seguretat mínima d’1,5 metres i la neteja i desinfecció diària de les instal·lacions.

Prendre totes aquestes mesures ens va permetre continuar garantint els nostres serveis essencials i portar els productes per tota la ciutat de València.

Ara, una vegada passada la pitjor part, no ens aturem. Som molt conscients de la situació que estem vivint i que la lluita no s’ha acabat. Per aquest motiu, continuem implementant totes les mesures de seguretat i higiene per tal d’evitar una possible propagació del virus.

 

Quines accions estem portant a terme?

Protocols de seguretat. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, hem establert un protocol per garantir la seguretat de tots i totes.

– S’ha d’utilitzar la mascareta en tot moment.

– És recomanable llavar-se les mans amb freqüència.

– Hem facilitat gel hidroalcohòlic en diversos punts dels mercats per a la desinfecció de mans.

– No es poden tocar els productes.

– S’ha d’evitar tocar-se la cara amb les mans.

– S’ha de respectar la distància de seguretat d’1,5 metres.

– No es poden formar grups.

– S’ha de respectar l’aforament en aquells llocs on estiga regulat.

Formacions. Estem formant els nostres professionals en aquesta nova normalitat, per tal que tots i totes coneguen les mesures que s’han de prendre i com s’ha d’actuar enfront del virus.

Recordatoris constants. Siga a través de la megafonia o bé a través dels cartells distribuïts per totes les instal·lacions, tractem de recordar constantment quines són les normes que s’han de complir.

 

Compatir aquesta notícia