Mercavalència omplirà de mandarines la vesprada de reis

Mercavalència omplirà de mandarines la vesprada de reis

 Més de 5.000 “llepolies de la naturalesa” dolces, sense conservants, sense colorants i sense envàs

 

Mercavalència repartirà més de 5.000 mandarines el pròxim 5 de gener. Celebra així un any més la festivitat dels Reis Mags participant en la tradicional cavalcada organitzada per l’Ajuntament de València.

 

El lema d’enguany “ecologia, medi ambient i sostenibilitat” encaixa perfectament amb l’activitat de Mercavalència que representa la cadena alimentària sostenible. Per esta raó participarà en esta cavalcada amb una carrossa que representa la nostra mar en la que xiquets i xiquetes seran els peixos. Una mar en el qual només volem vore peixos, ni plàstics ni fem. Acompanyant la carrossa, un vehicle sostenible repartiran més de 5.000 mandarines. Carlos Galiana, president de Mercavalència, que enguany participa personalment en la cavalcada, ha volgut destacar que “un any més volem acostar la fruita a un dels moments més feliços dels xiquets i xiquetes valencians, en les últimes edicions hem comprovat que els encanta”.

Per a esta acció es compta amb la col·laboració de Zenit Technologies, empresa situada en Mercavalència, especialista en logística de fred, per a repartir de manera sostenible les mandarines.

 

Mercavalència, el major centre agroalimentari de Comunitat Valenciana, vol convidar a tots els xiquets i xiquetes a la cavalcada i a viure intensament la nit més màgica de l’any.

Compatir aquesta notícia