Mercavalència realitza un acte simbòlic amb les ONG a les que ha donat els diners del menjar de Nadal

Mercavalència realitza un acte simbòlic amb les ONG a les que ha donat els diners del menjar de Nadal

Este matí s’ha celebrat en Mercavalència un acte simbòlic amb les organitzacions sense ànim de lucre a les quals es donaran els diners del dinar de Nadal.

Representants d’‘El Arca de Noé’ i ‘Hogares Compartidos’ (Creu Roja no ha pogut acudir) han estat a l’acte i han rebut un diploma com a agraïment a la gran labor que realitzen dia rere dia.

Les persones escollides per a fer l’entrega, en representació de tota la plantilla de Mercavalència, han sigut, Pilar Martí, la treballadora que més temps porta en l’empresa, i Modest Botella, una de les noves incorporacions.

En representació de Hogares Compartidos, l’organització que treballa amb persones majors en situació de risc, han acudit una representant de l’ONG i una dona a la qual l’organització va ajudar i que ha volgut compartir la seua experiència amb nosaltres.

Per altra banda, El Arca de Noé ha promés que un dia portarà els xiquets i xiquetes amb els quals treballen perquè coneguen les instal·lacions i vegen Mercavalència.

Totes dues organitzacions han remarcat la gran ajuda que suposa aquesta donació i han agraït enormement el gran gest de solidaritat que ha tingut la plantilla.

Compatir aquesta notícia