Mercavalència signa amb Incarlopsa un nou contracte per a huit anys

Mercavalència signa amb Incarlopsa un nou contracte per a huit anys

Mercavalència ha formalitzat un acord amb l’empresa càrnica Incarlopsa. Es tracta d’un nou contracte que unirà a les dues mercantils durant huit anys més, el que suposa una garantia dels llocs de treball.

Les dues empreses porten col·laborant estretament des de fa més de dos anys, havent aconseguit una fluida relació de suport mutu per al desenvolupament de bones pràctiques i millora.

“Per a Mercavalència és fonamental assegurar el futur del nostre escorxador i dels llocs de treball dels companys i companyes que sempre, però més si cap en este últim any a causa de la pandèmia, han estat tots els dies al capdavant dels seus llocs de treball garantint el proveïment diari en les llars valencianes. Els nostres mercats de peixos, fruites i verdures, tira de comptar, mercaflor, escorxador i activi-tats complementàries, han estat treballant sense quasi sense descans, donant el servei que s’espera d’una empresa del sector públic com ho és Mercavalència.”, assenyala Pep Yubero, gerent de Mercavalència.

El nou contracte, suposa una garantia d’estabilitat en els llocs de treball, i permet a Mercavalència continuar amb el creixement sostenible empresarial iniciat després de la reformulació del seu model productiu fa dos anys tenint com a full de ruta la contribució a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Des de Incarlopsa, el seu Conseller Delegat, Clemente Loriente, afirma que “assistim a una evolució altament competitiva i d’elevats estàndards de seguretat alimentària que cal abordar mitjançant aliances que garantisquen l’èxit en les operacions. L’adaptació de les instal·lacions i processos, d’acord amb els nous requeriments de la legislació espanyola i internacional, exigeixen a Incarlopsa i als seus aliats, una permanent revisió i posada al dia dels procediments que garantisquen el més estricte i ferm compliment de la seguretat alimentària i prestació d’un servei de qualitat”.

A més, l’acord s’emmarca en el nou Pla Director d’Inversions que contempla els eixos estratègics de creixement basats en criteris de sostenibilitat de Mercavalència per a la dècada vinent. Per part seua, Carlos Galiana, president de Mercavalència manifesta que “afrontem amb il·lusió, una aposta per la internacionalització de les activitats, amb l’objectiu de poder habilitar les instal·lacions de l’escorxador per a la congelació i exportació de productes al mercat asiàtic. Una reformulació del concepte de mercat basat en la sostenibilitat econòmica, mediambiental i social i el treball en comú amb els nostres clients, secundant-los i promovent la seua capacitat tecnològica i la gestió de la innovació per a augmentar la seua resiliència així com una revisió en profunditat de les instal·lacions, actualitzant-les per a abordar amb èxit els nous reptes als quals aspirem”.

A les nombroses certificacions mediambientals i de qualitat que disposa l’escorxador de Mercavalència (IFS, BRC, Benestar animal, escorxador ecològic, certificació de protocol enfront del Covid19, ISO 14001, entre altres) es pretén unir l’homologació per a congelar i exportar productes a països tercers. “Si aconseguim la certificació per a exportar a Àsia, serem el primer escorxador públic d’Espanya a poder fer-ho. Este pas decidit cap a la internacionalització és decisiu per a garantir el desenvolupament de l’àrea càrnia de Mercavalència” afirma el president de l’entitat, Carlos Galiana.

Compatir aquesta notícia