Mercavalència s’uneix a la campanya “Stop obesitat amb fruites i verdures”

Mercavalència s’uneix a la campanya Stop obesitat amb fruites i verdures”

Amb motiu del Dia Mundial de l’Obesitat, que se celebra hui, Mercavalència ha volgut sumar-se a la campanya llançada per l’associació ‘5 al dia’.

Segons dades de l‘Organització Mundial de la Salut (OMS), l’obesitat ha aconseguit proporcions epidèmiques a escala mundial. S’estima que des de 1975 la malaltia s’ha triplicat, arribant a 1.900 milions d’adults i 340 milions de joves que la patien, amb dades del 2016.

Aquest projecte té com a principal objectiu conscienciar la població de les terribles conseqüències que causa aquesta malaltia i promoure una alimentació rica en fruites i hortalisses, juntament amb la pràctica d’activitat física regular. “5 al dia” és la ració mínima de fruites i hortalisses que hauríem de consumir per a reduir les possibilitats de patir obesitat, hipertensió i malalties cròniques com a diabetis o problemes cardiovasculars.

Les fruites i verdures són una gran font de nutrients claus per a l’organisme com ara vitamines, minerals i fibra. A més, contenen una gran quantitat d’aigua i tenen una baixa aportació calòrica.

En Mercavalència sabem molt de fruites i verdures i sempre tractem de fomentar una vida sana i una dieta equilibrada, per això no hem dubtat a adherir-nos a aquesta campanya.

Persones com Rosa Crespo, José Luis Julia Bauset, Ana Martínez Burgos, Ángeles Barrera, Francisco Hernandis Carbonell, Francisco Pastor Albert o Miguel Ángel López Anton són alguns dels agricultors i agricultores encarregats de fer arribar a la població les fruites i verdures. Ara et toca a tu, suma’t a un estil de vida saludable!

#StopObesidadconFYH

Compatir aquesta notícia