Naix el Trofeu Mercavalència de futbol femení infantil i cadet

Naix el Trofeu Mercavalència de futbol femení infantil i cadet

Durant el 9 d’octubre en les instal·lacions de la UD Castellar Oliveral

Mercavalència i la Unió Esportiva Castellar Oliveral convocaren el Trofeu Mercavalència de Futbol Femení Infantil Cadet. El principal objectiu de la trobada va estar promoure els valors de l’esport en equip, la igualtat i els hàbits de vida saludables. Tant el club com el centre agroalimentari volen destacar el valor de les jugadores i els seus equips que compartiren una jornada carregada d’unió i esportivitat. El veterà club s’alia una vegada més amb Mercavalència per a recolzar l’esforç i l’entrega de les més xicotetes que trien el futbol com a forma de vida. Carlos Galiana, president de Mercavalència, destaca a més la importància esportiva de l’esdeveniment “podrem vore el futur del futbol femení valencià. Al costat del UD Castellar Oliveral esperem animar a més xiquetes a interessar-se per este apassionant esport”

Durant la festivitat del 9 d’octubre el camp del futbol de la U.D. Castellar Oliveral va rebre als equips de FEB Ontinyent, UD Alzira, València CF, Llevant UD, Tavernes Blanques i UD Alginet. Les jugadores infantils i cadets compartiren la seua passió amb companyes d’altres entitats fent més gran el món del futbol femení.

Les jugadores del València CF i del FEB Ontinyet inauguraren a les 9:30h la competició que va culminar a les 17:30h amb el partit de la final entre el València CD i el Llevant UD. Un partit molt interessant on es va endur la victòria el Val ència en la fase de penals.

Finalment els premis a millors jugadores se’ls van endur Daria Soler Herreros del CD Ontinyent com a millor jugadora i Erika Rubio Camacho com a millor portera del Torneig del Llevant UD.

Però totes i cadascuna de les futbolistes i el públic assistent a la jornada, van estar les guanyadores d’una jornada inoblidable.

 

Compatir aquesta notícia