No sigues fava i menja faves!

 

Les faves són un tipus de llegum amb molts beneficis per al nostre cos:

  1. Redueixen el colesterol i la hipertensió. 
  2. Són antioxidants. 
  3. Tenen ferro i potassi que ajuda al sistema nerviós. 
  4. Són font de proteïna i hidrats de carboni. 
  5. Milloren la salut intestinal.

A més, existeixen a muntó de receptes per poder variar i descobrir nou sabors. Has de saber que la seua temporada és des de gener fins a la primavera. 

 

3 receptes amb faves

 

  1. Ensalada de bacallà amb faves 

Un plat senzill i fresc. Només hem de salpebrar el bacallà i esmicolar. Podem afegir ceba o ceba morada com a ingredient per a donar-li més vida al plat. Unes gotes de llima quedaran increïbles! 

 

  1. Faves amb pernil

La mateixa recepta que els pésols, ens serveix per a les faves, no falla! 

Cuina ceba trossejada i all, fica pernil i mescla amb les faves. Espectacular! 

 

  1. Truita de faves i alls tendres

Cou les faves, cuina els alls tendres, mescla tots dos ingredients amb l’ou, cuina en una paella i, fet!



Compatir aquesta notícia