Les faves són un tipus de llegum amb molts beneficis per al nostre cos:
- Redueixen el colesterol i la hipertensió.
- Són antioxidants.
- Tenen ferro i potassi que ajuda al sistema nerviós.
- Són font de proteïna i hidrats de carboni.
- Milloren la salut intestinal.
A més, existeixen a muntó de receptes per poder variar i descobrir nou sabors. Has de saber que la seua temporada és des de gener fins a la primavera.
3 receptes amb faves
- Ensalada de bacallà amb faves
Un plat senzill i fresc. Només hem de salpebrar el bacallà i esmicolar. Podem afegir ceba o ceba morada com a ingredient per a donar-li més vida al plat. Unes gotes de llima quedaran increïbles!
- Faves amb pernil
La mateixa recepta que els pésols, ens serveix per a les faves, no falla!
Cuina ceba trossejada i all, fica pernil i mescla amb les faves. Espectacular!
- Truita de faves i alls tendres
Cou les faves, cuina els alls tendres, mescla tots dos ingredients amb l’ou, cuina en una paella i, fet!