Notícies

Mercavalència comptarà amb una estació ITV

Seguint el procediment habitual de licitació pública l'empresa pública d'Inspecció Tècnica de Vehicles (SITVAL) ha resultat adjudicatària d'una parcel·la en Mercavalència per a la instal·lació d'una estació de servei d'inspecció de vehicles.   La nova estació d'ITV donarà servei als vehicles agrícoles dels productors i productores de la Tira de Comptar, a les empreses majoristes,... Llegir MésMercavalència comptarà amb una estació ITV

Receptes saludables per disfrutar en primavera amb productes de Mercavalència

A Mercavalència oferim una gran varietat de productes de qualitat per a preparar els vostres plats preferits. Per això, hui volem parlar de receptes saludables amb productes que oferim als nostres mercats:   - Amanida de tomaca, cogombre i porro. Per a fer-la, només necessites tallar les verdures a trossos i barrejar-les amb una vinagreta... Llegir MésReceptes saludables per disfrutar en primavera amb productes de Mercavalència

Els espàrrecs, el tresor de maig: beneficis per a la salut i delicioses receptes

Maig és temporada d'espàrrecs i a nosaltres ens encanta! Són un tresor de la primavera, no solament perquè estan deliciosos, sinó perquè també aporten molts beneficis per a la salut. Són un tipus de verdura rica en vitamines, minerals i antioxidants.   Beneficis per a la salut Ajuden a millorar la digestió. Prevenen malalties cardiovasculars. ... Llegir MésEls espàrrecs, el tresor de maig: beneficis per a la salut i delicioses receptes

Dia Mundial de la Tonyina: coneix més este peix i com emprar-lo a la cuina

Hui celebrem el Dia Mundial de la Tonyina, un moment perfecte per a conèixer més a fons este peix i les seues diferents varietats i maneres de preparació. A Mercavalència, ens encanta oferir el millor peix als nostres clients, i la tonyina és un dels nostres productes estrella. És important destacar que hi ha diferents... Llegir MésDia Mundial de la Tonyina: coneix més este peix i com emprar-lo a la cuina

Titaina: una recepta típica valenciana

Amb un origen humil, la recepta de la titaina sorgeix en els Pobles Marítims, concretament en el Cabanyal de València. Es basa en els productes de la terra, però amb un toc mariner. Existeixen diverses versions: amb ceba, sense all, solament amb pebrot roig... Les proporcions dels ingredients també són variables, ajustant-se així al gust... Llegir MésTitaina: una recepta típica valenciana