Amb un origen humil, la recepta de la titaina sorgeix en els Pobles Marítims, concretament en el Cabanyal de València. Es basa en els productes de la terra, però amb un toc mariner. Existeixen diverses versions: amb ceba, sense all, solament amb pebrot roig... Les proporcions dels ingredients també són variables, ajustant-se així al gust... Llegir MésTitaina: una recepta típica valenciana
Notícies
Les faves són un aliment molt saludable, ric en proteïnes, vitamines i minerals, però també és un aliment molt versàtil a la cuina. Porten presents a la gastronomia mediterrània des de fa segles, deixant-nos així nombroses receptes. A més, està de temporada! Això significa que és el millor moment per a consumir-les perquè el seu... Llegir MésReceptes amb faves, un producte de temporada
El bacallà està de temporada! I què millor que aprofitar-ho amb una bona recepta, fàcil i diferent, per a disfrutar d’este peix? Doncs ací tenim els passos a seguir per a cuinar un deliciós plat de mandonguilles de bacallà. Ingredients per a 2 persones: 400 g Molles de bacallà 1 Ceba 1 Ou 50... Llegir MésAprén a cuinar mandonguilles de bacallà
Cuinar postres amb fruites de temporada és la millor opció per moltes raons. En primer lloc, les fruites de temporada són més fresques i tendeixen a ser més saboroses i dolces, realçant així el sabor del postre. A més, quan comprem productes de temporada, donem suport als agricultors locals i ajudem a reduir l'impacte ambiental... Llegir MésPrepara postres deliciosos amb fruita de temporada
Esta primavera és el moment perfecte per a decorar el teu jardí! Hi ha moltes plantes boniques i fàcils de cuidar que són totalment recomanables per a esta temporada de l’any. Les temperatures són més càlides i els dies són més llargs, així, és més fàcil per a les plantes créixer i desenvolupar-se. A més,... Llegir MésPlantes per a decorar el teu jardí esta primavera
Hui, 7 d'abril, celebrem el Dia Mundial de la Salut, un dia per recordar i promoure que la salut és un dret bàsic i universal, així com fomentar l'accés a l'atenció sanitària de qualitat en totes les regions del món. Esta data s'ha convertit en un dia important per a augmentar la consciència sobre... Llegir MésDia Mundial de la Salut: consells per cuidar la teua alimentació
A causa dels festius del mes d'abril, l'horari de les diverses instal·lacions de Mercavalència es veurà afectat: Tira de Comptar i Mercat de Fruites i Verdures Tancat: 7, 10, 17 i 24 d’abril de 2023 Mercat de Peix: Tancat: 7, 8, 10, 17 i 24 d’abril de 2023 Mercaflor: Tancat: 7, 10,... Llegir MésAvís de tancament d’instal·lacions i mercats extraordinaris
Què és el bimi? És una verdura híbrida del bròquil i la col xinesa. Visualment, té un aspecte molt similar al bròquil, però amb flors més petites i una forma més allargada i prima. Quant al sabor, és dolç i suau. Va aparéixer per primera vegada al Japó a mitjans dels anys 90 i... Llegir MésEl bimi: què és, beneficis i usos a la cuina
Hui, 22 de març (Dia Mundial de l'Aigua), celebrem, reivindiquem i recordem la importància de cuidar d'este líquid essencial per al nostre dia a dia. L'escassetat d'aigua és un problema real i cada vegada més comú en moltes parts del món. A pesar que l'aigua cobreix el 70% de la superfície de la Terra, només... Llegir MésMercavalència celebra el Dia Mundial de l’Aigua
Este diumenge és el Dia del Pare i què millor que sorprendre preparant un menú fet amb productes de temporada? Us deixem un menú d’exemple amb verdures, peix i fruita de temporada. A cuinar! Menú Dia del Pare Entrant: Croquetes d’espàrrecs i pernil Plat principal: Llenguado al pimentó amb pésols Postre: “Bowl” de fruites... Llegir MésCelebra el Dia del Pare: sorprén amb este menú de temporada