Hui és el Dia Mundial dels Llegums, un tipus d'aliment que ha d'estar present en la nostra dieta perquè esta siga sana i equilibrada. Tenen múltiples beneficis per a la salut. L'ideal seria incloure-les de forma regular al nostre menú unes 2 o 3 vegades per setmana. A més, existeixen nombroses receptes segons l'estació de... Llegir Més10 de febrer: Dia Mundial dels Llegums
Notícies
Consumeixes de manera responsable? Tens en compte l'impacte mediambiental de la teua compra? Com a consumidors, és necessari que a l'hora de comprar tinguem en compte la sostenibilitat. Consumir de manera responsable ajuda al fet que el nostre impacte en l'entorn siga molt de menor. Sabem que a vegades resulta complicat, perquè això implica tindre... Llegir Més7 consells per a fer una compra més sostenible
Sabies que les maduixes que sols comprar són en realitat maduixots? Així com ho lliges! Rarament, es poden trobar tant al mercat com al supermercat maduixes de veritat. I és que en ser difícils de conservar i transportar les maduixes, des del segle XVIII s’ha afavorit el cultiu de maduixots en Espanya. Però per exemple,... Llegir MésDiferència entre maduixes i maduixots i 5 receptes amb este producte de temporada
Hui dia, un terç de tot el menjar produït en el món es malgasta. 1.300 milions de tones de fruites, verdures, carn, lactis, mariscos i cereals en bon estat, es desbaraten durant la distribució o es tiren al fem. Però, quin impacte tenen els residus d’aliments en el medi ambient? Molts aliments es perden o... Llegir MésQuin impacte tenen els residus d’aliments en el medi ambient?
No t’agrada el bròcoli? Doncs ací tens una manera de cuinar-lo que t’encantarà! A més, és apta per dietes sense gluten, keto i ovolactovegetarianes. T'interessa? Continua llegint i trobaràs la nostra recepta per fer pizza de bròcoli. Ingredients Per a 1 pizza per a 2 persones: 1 cap de bròcoli 2 ous 150 g de formatge... Llegir MésPizza de bròcoli, una manera fàcil i bona de menjar verdures
Se’t fa bola cuinar carxofes? Doncs estàs de sort! Ací tens la guia completa amb tot el que has de saber sobre elles. Continua llegint per a saber-ho tot de les carxofes: com escollir-les, conservar-les i cuinar-les. Com triar les millors carxofes Hem de triar les que siguen més amples i pesades en relació amb... Llegir MésCarxofes: com escollir-les, conservar-les i cuinar-les
A qui no li agrada el picotege? Sempre que mengem amb companyia, els formatges, els patés, els entremesos i els entrants volen. Per això, la recepta de hui tindrà contents als amants dels aperitius. La brandada de bacallà és un plat tradicional mediterrani (encara que ara també es fa en el nord) la dificultat més... Llegir MésBrandada de bacallà: l’aperitiu perfecte
Les fruites i les verdures, per desgràcia són aliments peribles que hem de consumir en una franja de temps reduïda. Per això, ací tens una guia per a ensenyar-te com conservar fruites i verdures correctament per a fer-los durar el màxim possible. Rentar abans de guardar En general, rentar els teus productes frescos abans de... Llegir MésCom conservar fruites i verdures correctament
T’ensenyem a fer mandonguilles de lluç amb salsa verda, una recepta que sempre triomfa i que pots guardar en tuppers per a la setmana.
Una de les millors maneres de consumir sosteniblement, és utilitzar la quantitat justa de menjar que necessitem. Malgrat això, de vegades, durant les festes es complica un poc. Per este motiu, ací tens 5 receptes d’aprofitament per a després de Nadal. Canelons Este plat típic va bé per a aprofitar qualsevol mena de sobres, ja... Llegir MésReceptes d’aprofitament per a després de Nadal