El consum de calamar suposa una baixa aportació calòrica, mentre que és ric en proteïnes d'alt valor biològic i és una font apreciable d'àcids grassos poliinsaturats del tipus Omega 3. El calamar posseïx en el seu interior una bossa de tinta d'apreciat ús culinari. Si ens cal controlar el colesterol, hem de tindre en compte... Llegir MésCalamar amb ceba. Receptes, beneficis i curiositats del calamar.
Notícies
La clòtxina valenciana només dura tres mesos. Però, quins tres mesos! Cal aprofitar-la perquè el seu sabor és deliciós i la seua aportació nutritiva, boníssima. Des de 2008, té Denominació d'Origen Clòtxina Valenciana. Al Port de València, els clotxiners porten més de 100 anys dedicant-se a un treball del que parlen mñes en termes d'agricultura... Llegir MésClòtxines amb cervesa i guindilla. Recepta i propietats de la clòtxina valenciana.
L'abadejo és un dels peixos més magres que podem trobar en el mercat, sent la seua riquesa en proteïnes d'alt valor biològic i la seua escassa aportació de greix les seues característiques nutricionals més destacades, per això té una escassa aportació calòrica. A més, es tracta d'un peix de digestió amable i amb espines fàcils d'identificar.... Llegir MésAbadejo amb mel, ceba i panses. Recepta, beneficis i curiositats de l’abadejo.
Lluç, peix de temporada en primavera. El lluç, en castellà merluza, és un dels peixos més suaus que solem triar quan volem cuidar la digestió, gràcies al seu baix contingut calòric i de greix. Té multitud de varietats (sud-africà, argentí, negre, austral...) però és l'europeu el que gaudix de major fama per la seua qualitat. En concret,... Llegir MésLluç amb tomaca. Recepta, propietats i curiositats del lluç
Este estàndard s'uneix als ja aconseguits en ISO 9000:2015, Benestar Animal, Escorxador Ecològic i SAE Nivell 3 La certificadora AENOR ha atorgat a l'escorxador de Mercavalència la certificació IFS FOOD 6.1 després d'un minuciós procés de auditoria en el qual es va obtindre una alta qualificació. Esta certificació és un dels estàndards més rigorosos en... Llegir MésMercavalència situa el seu escorxador al més alt nivell en seguretat alimentària en aconseguir la certificació IFS FOOD 6.1 atorgada per AENOR
Més del 90% dels treballadors i treballadores van votar a favor de l'acord en les assemblees de CC.OO i UGT Després de tres mesos de negociacions tras el canvi de criteri en el sector càrnic, Mercavalència, Incarlopsa, CC.OO i UGT han signat este matí un acord pel qual una empresa de nova creació gestionarà la... Llegir MésMercavalència, Incarlopsa, CC.OO i UGT arriben a un acord sobre el futur de l’escorxador
Posem nom i donem protagonisme a les dones que fan possible Mercavalència. Exemples de treball, referents de dones capaces de tot. Adela porta 28 anys amb nosaltres, sent hui una excel·lent auxiliar administrativa i encarregant-se de la comptabilitat i les factures a proveïdors. Amparo s'ocupa de la facturació de proveïdors. Efectua els pagaments, cobraments i... Llegir MésVisibilitzem a les treballadores de Mercavalència pel 8 de març
L'empresa assumeix el compromís d'aconseguir la plena igualtat de tracte i oportunitats per a tota la plantilla. Mercavalència ha signat este matí el Pla d'Igualtat elaborat pel comitè que a este efecte es va engegar a l'octubre del passat any. El pla està impulsat per la direcció general i compta amb el suport del consell... Llegir MésMercavalència signa el seu pla d’igualtat
PDF de la convocatòria Llegir MésConvocatòria Junta General 3 d’abril
El president de Mercavalència, Carlos Galiana, la regidora d'agricultura, horta i pobles de València, Consol Castillo i el president del Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV), José Antonio Rico, han signat un acord relatiu al protocol general d'actuació entre les tres entitats. Durant el matí del dilluns 25 de febrer, en les instal·lacions... Llegir MésMercavalència, el CAECV i la Regidoria d’Agricultura i Pobles de València s’uneixen per a fomentar els productes ecològics a la Comunitat