Notícies

Les fruites i verdures més refrescants i les seues millors receptes

Com segurament sabràs, els aliments que més percentatge d'aigua ens poden aportar són les fruites i verdures. Així mateix, ens aporten vitamines i minerals, que és el que ens ajudarà a mantindre'ns millor enfront de la calor.  En Mercavalència et deixem algunes de les fruites i verdures més refrescants perquè les tingues en compte a... Llegir MésLes fruites i verdures més refrescants i les seues millors receptes

Receptes amb meló d’alger

L'estiu és el millor moment per a disfrutar d'una fruita tan refrescant com el meló d'alger. Però, no vos limiteu a prendre-la simplement com a postres. Hi ha molts altres plats i preparacions per a poder aprofitar-la al màxim. Per això, hui en MercaValència vos donem cinc idees de receptes amb meló d'alger. Gaspatxo de... Llegir MésReceptes amb meló d’alger

La Tira de Comptar traspassa fronteres

El sistema de comercialització de la Tira de Comptar de Mercavalència traspassa fronteres. Esta setmana, els agricultors de la Tira, Reme Lluna i David Camarasa, invitats pel CEMAS (Centre Mundial de l'Alimentació Sostenible), han participat en un taller en l'exposició Internacional FLORIADE, en Almere (Amsterdam). Esta exposició arreplega les últimes novetats i tendències mundials en... Llegir MésLa Tira de Comptar traspassa fronteres

Com fer anxoves casolanes en saladura. Un aperitiu ideal

Vols aprendre a fer anxoves casolanes en saladura? En Mercavalència t'expliquem detalladament tots els passos per a elaborar este aperitiu tan ideal. Ingredients per a fer anxoves casolanes en saladura: 1/2 quilo o la quantitat que preferisques d'aladrocs frescos. També, a poder ser, que tinguen bona grandària. És preferible que siguen grans a que siguen... Llegir MésCom fer anxoves casolanes en saladura. Un aperitiu ideal

4 receptes d’ensalades refrescants i fàcils per a preparar a l’estiu

Amb esta calor, les ensalades han pres protagonisme en la nostra cuina. I és que, és l'opció més senzilla i refrescant per a prendre com a entrant o plat principal. Així, perquè no caigues en la monotonia de menjar sempre les mateixes ensalades, hui et portem quatre receptes d'ensalades refrescants i fàcils de preparar a... Llegir Més4 receptes d’ensalades refrescants i fàcils per a preparar a l’estiu

Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible: què és i què es celebra

Demà, 18 de juny, es celebra el Dia Mundial de la Gastronomia Sostenible, un dia creat per les Nacions Unides el 21 de desembre de 2016. La sostenibilitat, en l'àmbit de la gastronomia, fa referència a la realització d'un activitat, com la pesca, l'agricultura o la preparació dels plats, sense desperdiciar els nostres recursos naturals,... Llegir MésDia Mundial de la Gastronomia Sostenible: què és i què es celebra