Hui portem una recepta senzilla, ràpida i saludable. Estem parlant d'espinacs amb cigrons que, encara que és un plat típic de Sevilla, s'ha estés per tot el nostre país. En definitiva, és una bona opció per a tindre present en el teu menú setmanal saludable. Ingredients per a quatre persones Cigrons cuits: 500 g Espinac... Llegir MésEspinacs amb cigrons
Notícies
Són molts els dolços que s'elaboren en Setmana Santa i tots estan tan rics que és difícil dir que no a algun. Per això, hui vos deixem una recepta per a fer una mona de pasqua saludable. Segueix estos passos! Ingredients Farina de blat integral Rent seca Llet Clares d'ou Dàtil Aigua Sal Estèvia Oli... Llegir MésCom fer una mona de pasqua saludable
Amb motiu de les festivitats de Pasqua i Setmana Santa, les instal·lacions de Mercavalència modifiquen els seus horaris. Mercat de fruita i verdura i Tira de Comptar Tanca el divendres 15, dilluns 18 i dilluns 25 Mercat de peix Tanca els dies 15 i el 16 Mercaflor També romandrà tancat el 15, 18 i 25,... Llegir MésTancament de les instal·lacions en Pasqua i Setmana Santa
La coca d'anous i panses és una recepta dolça tradicional valenciana. Este ric postre es pot trobar en qualsevol forn de València durant els dies de pasqua, però ací trobaràs tots els passos perquè ho pugues elaborar a casa. Ingredients 4 ous grans 1 got d'oli (250 ml) 1 got de llet (250 ml) 500... Llegir MésPrepara’t per a Pasqua amb una coca d’anous i panses
Hui et comptem com cuinar All i pebre. Una recepta tradicional de València de molt fàcil elaboració i, el millor, molt rica. Ingredients 1 kg d'anguiles 1 kg de creïlles Oli oliva 3 dents d'alls Vitet Sal Pebre roig Aigua Passos que s'ha de seguir El primer pas és netejar, tallar en trossos i assaonar... Llegir MésAll i pebre: com preparar esta recepta tradicional de València
Ha arribat el període més desitjat per als/les amants de les flors i les plantes. I és que esta estació de l'any plena de color i d'olor nostres cases, jardins i patis. Així, si volem adquirir flors per a decorar la nostra llar, tenim moltes opcions per a triar. Però, quines són les flors més... Llegir MésPrimavera en Mercavalència: ¿Quines són les flors més populars en primavera?
L'estació de l'any més acolorida per fi ha arribat. I igual que el camp s'ompli de diversos colors, les fruiteries també ho fan amb les fruites i verdures que es consumeixen a la primavera. Com sempre recalquem, consumir productes de temporada i quilòmetre zero és molt important per a portar una dieta saludable. Quines són... Llegir MésFruites i verdures que es consumeixen a la primavera
Hui, 22 de març, es celebra el Dia Mundial de l'Aigua. Un dia per a recordar la importància de cuidar este recurs natural tan essencial per a la vida i supervivència del nostre planeta i la nostra biodiversitat. Com sabem, l'aigua és un recurs limitat. I ho evidencia en l'escassetat que podem observar, en alguns... Llegir MésDia Mundial de l’Aigua: per què és important cuidar este recurs?
Està a punt d'arribar la primavera i amb ella la tulipa. Una flor que dóna alegria a patis i jardins. I és que hi ha tants colors que cada un té un significat. Per exemple, les tulipes blanques se solen associar a la puresa i a la pau. En este post t'expliquem el seu origen,... Llegir MésTulipa, la reina de la primavera
Hui t'anem a ensenyar com preparar sopa de ceba. Una recepta típica de la cuina francesa. Però, sabies que en realitat el seu origen es remunta a l'època dels romanos? I és que inicialment era un plat que es relacionava amb la classe baixa, ja que les cebes eren molt barates i només es preparava... Llegir MésCom preparar sopa de ceba