El 5 de desembre es celebra el Dia Mundial del Sòl. Un dia per recordar la importància de conservar-lo. I és que la degradació i la falta de nutrients en la terra també du a que esta pràctica perda la seua capacitat per produir aliments. Mentre que si existeix una concentració de nutrients molt alta,... Llegir MésDia Mundial del Sòl: per què és important conservar-lo?
Notícies
Ha arribat la tardor, els dies són més curts i el camp s'ompli de bolets. Un producte que ha augmentat la seua popularitat convertint-se en una estrela gastronòmica. I és que compta amb moltes propietats de les quals ens podem aprofitar. Beneficis dels bolets Aportació de fibra insoluble: Els bolets són una gran font de... Llegir MésEls bolets: les reines de la tardor
El gesmiler és una de les plantes més populars en les llars a causa de la seua bellesa i a les cures fàcils que necessita. És per això que siga una planta perfecta tant per als qui són jardiners avantatjats com per als principiants. Cures del gesmiler La llum, clau en les cures del gesmiler... Llegir MésCuidados del jazmín, la grimpadora rústica
El roger és un peix propi de la mar Mediterrània i l'època òptima de la qual de consum són els mesos de tardor. A més, cal destacar que és un peix molt valorat en la nostra gastronomia pel seu interessant sabor i la textura. En este post et donem més detalls sobre este producte el... Llegir MésEl roger, un peix ple de nutrients
Les ensalades tenen molt protagonisme en la nostra cuina. I és que és l'opció més senzilla per a prendre com a entrant o plat principal. Perquè no caigues en la monotonia de menjar sempre les mateixes opcions, hui et portem noves receptes d'ensalades amb encisam. Ensalades Ensalada de pasta Esta és una opció molt senzilla... Llegir MésEnsalades, l’opció més lleugera i saludable d’utilitzar l’encisam
En este post parlem de la Buganvilla. Una planta que alegra els patis en els mesos càlids. Però, perquè lluïsca fantàstica, cal cuidar-la. Continua llegint i aprendràs tot sobre com cuidar-la. Reg, llum i adob Per a gaudir d'esta meravellosa planta, és important conéixer com cuidar-la. Hi ha tres factors que hauràs de tindre en... Llegir MésLa Buganvilla, aprén a cuidar-la
La Fundació Espanyola de la Nutrició afirma que el codony és molt ric en fibra i que, a més, suavitza la digestió i prevé els trastorns gastrointestinals. Per això i perquè estem en temporada, et donem alguns detalls perquè conegues una mica més este producte així com algunes receptes. Valor nutricional del codony - Calories:... Llegir MésEl codony: coneix un poc este producte i com utilizar-lo en la cuina
La carabassa és un dels ingredients estrela de les sopes i purés d’estos mesos de tardor. Però esta hortalissa pot emprar-se en moltes altres receptes, ja siga com a guarnició o com a producte principal, de primers, segons i postres. Continua llegint i descobriràs alguns exemples: Algunes propietats de la carabassa Reforça la teua salut.... Llegir MésReceptes amb carabassa: com disfrutar d´este producte de temporada
Quan es pensa en menjars calents, és inevitable acordar-se dels plats de cullera més tradicionals. Els guisats, potatges, bullits, sopes i altres tenen un una cosa especial que fa que no sols alimenten i calfen el cos, sinó també una mica l'esperit, ja que en la majoria dels casos ens recorden a la nostra infància. ... Llegir MésMenjars calents que t´ayudaran a cobatre el fred
La papaia és una de les fruites tropicals amb un aroma, sabor i textura més inconfusibles. Llevat això, en el dia a dia ens falten idees per menjar-la, a banda de com a fruita entre hores o després dels menjars. Per això hui portem receptes originals per introduir esta fruita en la nostra dieta diària. ... Llegir MésPapaia: receptes originals per a introduir esta fruita en la nostra dieta diària