Notícies

Guisats de tardor
  • 26/11/2021

Guisats de tardor

Els marrons, ocres i grocs de la tardor, les fulles seques a terra, el fred… I uns tresors gastronòmics molt especials: els guisats tardorencs! Les receptes de guisats són variades i flexibles, de manera que tot cuiner pot adaptar-les i fer-se les seues. En molts casos són receptes tradicionals que passen de pares a fills,... Llegir MésGuisats de tardor

I hui… Fesols tendres!

Els fesols tendres ni són avorrits ni són insípids, per més que puguem tenir el record infantil de quan ens obligaven a menjar-nos la verdura. Estes baines allargades, planes o rodones, són un dels elements més polivalents de la gastronomia mediterrània i dels nostres plats. De fet, vos parlarem dels errors que destrossen el sabor... Llegir MésI hui… Fesols tendres!

Apunta’t al caqui!

El caqui és una fruita originària de la Xina i el Japó. Té un alt valor nutritiu i un alt contingut en aigua, per això és adient per desintoxicar l'organisme. És una fruita de sabor dolç, color taronja o vermellós i de polpa carnosa. Però cal tenir en compte que també aporten una quantitat important... Llegir MésApunta’t al caqui!

Cuinem llenguado?
  • 16/11/2021

Cuinem llenguado?

El llenguado, un meravellós peix blanc, és ric en minerals, àcids grassos omega 3, vitamines, és fàcil de digerir i beneficiós per al creixement infantil. Què més es pot demanar? La carn de llenguado és molt saborosa, magra, ferma i delicada. I a més, el 80% del seu pes és aigua, de manera que l'aportació... Llegir MésCuinem llenguado?

Els kiwis, una gran fruita

Amb un sabor característic i potent, el kiwi té nombroses propietats que proporcionen grans beneficis per a la salut. Propietats La principal aportació del kiwi és la vitamina C. Una sola peça proporciona el 116% de la quantitat diària recomanada! A més, també té quantitats destacables de vitamina K, potassi, àcid fòlic i fibra. Beneficis... Llegir MésEls kiwis, una gran fruita

Algunes idees per a cuinar amb porros

Sabies que en algunes piràmides hi ha jeroglífics on s'indica que els egipcis consumien porros habitualment? Esta fantàstica verdura es pot consumir crua o cuita. Si els piques molt fins podràs afegir-los a amanides en cru. Bollits, poden ser un plat de verdura. I també pots cuinar-los com a ingredients en guisats, en potatges de... Llegir MésAlgunes idees per a cuinar amb porros

Moniato: com emprar-lo a la cuina

Propietats El moniato és una arrel similar a la patata, però resulta més interessant a nivell nutricional per la presència dels betacarotens que li donen el típic color taronja. També tenen un gran potencial anticancerigen i antiinflamatori al teixit cerebral i nerviós del nostre cos. El moniato ens proporciona molta fibra dietètica que beneficia l'aparell... Llegir MésMoniato: com emprar-lo a la cuina

AECAM s’acull a l’acord proposat per Mercavalència i l’escorxador públic de Borriana

L'Associació Empresarial de Majoristes de Carns i Usuaris de l'Escorxador de Mercavalencia (AECAM), s'acull a la solució plantejada en el mes de maig passat per Mercavalència, per a continuar amb el servei que la mercantil presta als seus usuaris. En el mes de maig passat, Mercavalència, va prendre la decisió d'especialitzar el servei de l'escorxador,... Llegir MésAECAM s’acull a l’acord proposat per Mercavalència i l’escorxador públic de Borriana

La carabassa, reina de Halloween

Saps com fer una carabassa de Halloween? No et preocupes perquè anem a explicar-t'ho; és molt senzill i un pla fantàstic per fer en família o amb amics. La celebració de Halloween cada volta està més estesa i és una festa amb esperit molt divertit. Si a això li sumem tenir xiquets i xiquetes per... Llegir MésLa carabassa, reina de Halloween