Els marrons, ocres i grocs de la tardor, les fulles seques a terra, el fred… I uns tresors gastronòmics molt especials: els guisats tardorencs! Les receptes de guisats són variades i flexibles, de manera que tot cuiner pot adaptar-les i fer-se les seues. En molts casos són receptes tradicionals que passen de pares a fills,... Llegir MésGuisats de tardor
Notícies
Els fesols tendres ni són avorrits ni són insípids, per més que puguem tenir el record infantil de quan ens obligaven a menjar-nos la verdura. Estes baines allargades, planes o rodones, són un dels elements més polivalents de la gastronomia mediterrània i dels nostres plats. De fet, vos parlarem dels errors que destrossen el sabor... Llegir MésI hui… Fesols tendres!
El caqui és una fruita originària de la Xina i el Japó. Té un alt valor nutritiu i un alt contingut en aigua, per això és adient per desintoxicar l'organisme. És una fruita de sabor dolç, color taronja o vermellós i de polpa carnosa. Però cal tenir en compte que també aporten una quantitat important... Llegir MésApunta’t al caqui!
El llenguado, un meravellós peix blanc, és ric en minerals, àcids grassos omega 3, vitamines, és fàcil de digerir i beneficiós per al creixement infantil. Què més es pot demanar? La carn de llenguado és molt saborosa, magra, ferma i delicada. I a més, el 80% del seu pes és aigua, de manera que l'aportació... Llegir MésCuinem llenguado?
Amb un sabor característic i potent, el kiwi té nombroses propietats que proporcionen grans beneficis per a la salut. Propietats La principal aportació del kiwi és la vitamina C. Una sola peça proporciona el 116% de la quantitat diària recomanada! A més, també té quantitats destacables de vitamina K, potassi, àcid fòlic i fibra. Beneficis... Llegir MésEls kiwis, una gran fruita
Sabies que en algunes piràmides hi ha jeroglífics on s'indica que els egipcis consumien porros habitualment? Esta fantàstica verdura es pot consumir crua o cuita. Si els piques molt fins podràs afegir-los a amanides en cru. Bollits, poden ser un plat de verdura. I també pots cuinar-los com a ingredients en guisats, en potatges de... Llegir MésAlgunes idees per a cuinar amb porros
Propietats El moniato és una arrel similar a la patata, però resulta més interessant a nivell nutricional per la presència dels betacarotens que li donen el típic color taronja. També tenen un gran potencial anticancerigen i antiinflamatori al teixit cerebral i nerviós del nostre cos. El moniato ens proporciona molta fibra dietètica que beneficia l'aparell... Llegir MésMoniato: com emprar-lo a la cuina
L'Associació Empresarial de Majoristes de Carns i Usuaris de l'Escorxador de Mercavalencia (AECAM), s'acull a la solució plantejada en el mes de maig passat per Mercavalència, per a continuar amb el servei que la mercantil presta als seus usuaris. En el mes de maig passat, Mercavalència, va prendre la decisió d'especialitzar el servei de l'escorxador,... Llegir MésAECAM s’acull a l’acord proposat per Mercavalència i l’escorxador públic de Borriana
Com sempre vos diem, cal aprofitar l'oportunitat de comprar i disfrutar dels productes de temporada. Amb l'arribada de la tardor i el principi de la baixada de temperatures, ens apetix menjar coses diferents i canviem les nostres receptes. Ací teniu una guia d’alguns dels productes i idees per a receptes de tardor. Verdures Les bledes,... Llegir MésProductes de temporada. La tardor arriba als mercats municipals
Saps com fer una carabassa de Halloween? No et preocupes perquè anem a explicar-t'ho; és molt senzill i un pla fantàstic per fer en família o amb amics. La celebració de Halloween cada volta està més estesa i és una festa amb esperit molt divertit. Si a això li sumem tenir xiquets i xiquetes per... Llegir MésLa carabassa, reina de Halloween