29 de setembre, Dia Mundial contra el Desperdici Alimentari: receptes d’aprofitament Hui celebrem el Dia contra el Desperdici Alimentari, una jornada per conscienciar a la població respecte a la quantitat d’aliments que es desaprofiten en les nostres cuines. Des de Mercavalència ens encarreguem de distribuir els nostres productes als mercats municipals i tendes de proximitat... Llegir Més29 de setembre, Dia Mundial contra el Desperdici Alimentari: receptes d’aprofitament
Notícies
Prepara un menú amb productes de temporada (tardor) És moment de dir adeu als productes típics de l’estiu com el meló d’àlger, el meló, la bresquilla o el cogombre i donar la benvinguda a la magrana, el caqui i els espinacs. La tardor ha arribat! Per aquest motiu, hem d’aprofitar la riquesa que ens regala... Llegir MésPrepara un menú amb productes de temporada (tardor)
20 de setembre, Dia Mundial de la Paella: celebra-ho amb una paella valenciana Hui, 20 de setembre, celebrem el Dia Mundial de la Paella, un dia molt especial per a tots els valencians i valencianes. Esta recepta és tot un símbol de la nostra cultura i la nostra gastronomia i un plat molt valorat mundialment.... Llegir Més20 de setembre, Dia Mundial de la Paella: celebra-ho amb una paella valenciana
La magrana: com incloure-la a la nostra dieta Durant els pròxims mesos la magrana estarà en el seu màxim esplendor i podrem gaudir d’ella fins a març, aproximadament. Per tant, cal aprofitar al màxim esta fruita de temporada, ja que no està disponible tot l’any com altres fruites. Ara és moment de preparar receptes amb... Llegir MésLa magrana: com incloure-la a la nostra dieta
Fruits del bosc: refrescants, antioxidants i de temporada Els denominats ‘fruits del bosc’ són eixes fruites xicotetes, dolces i amb un toc àcid, de colors intensos que creixen als arbustos silvestres. En l’actualitat, podem trobar-los fàcilment als mercats municipals o tendes de proximitat, sobretot ara que estan de temporada. A més, en els últims anys,... Llegir MésFruits del bosc: refrescants, antioxidants i de temporada
5 receptes fàcils i saludables amb verdures Sempre diem que menjar verdures és molt important, però sabem que a vegades costa incloure-les a la nostra dieta. Una forma fàcil d’acabar amb este problema és preparar receptes més atractives i originals que no costen molt de preparar i que siguen saludables. Hui et portem 5 receptes... Llegir Més5 receptes fàcils i saludables amb verdures
Mercavalència presenta l’Ecotira al Organic Food Iberia Els dies 8 i 9 de setembre part del personal de Mercavalència es desplaça fins a Madrid per tal de participar en la Fira ‘Organic Food Iberia’, on presentarà el projecte de l’Ecotira i tots els seus avantatges. L’Ecotira, és un espai per a la venda d’aliments ecològics i... Llegir MésMercavalència presenta l’Ecotira al Organic Food Iberia
Receptes amb alvocat Podríem dir sense dubtes que l’alvocat és el rei en qualsevol cuina. Des de fa ja un temps este producte s’ha posat “de moda” i el veiem en multitud de receptes. Això es deu al fet que és una fruita molt versàtil que podem utilitzar tant en entrants, com primers plats i... Llegir MésReceptes amb alvocat
Calamars: quina és la millor forma de cuinar-los Si una cosa és típica de l’estiu, és que les ganes de menjar peix i marisc augmenten considerablement. El calamar és un dels clàssics que podem començar a veure amb els primers raigs de sol. Però, quina és la millor forma de menjar-los? Hui et portem les... Llegir MésCalamars: quina és la millor forma de cuinar-los
El meló: la fruita de l’estiu No es pot entendre l’estiu sense el meló, són dos conceptes que van de la mà. De fet, la temporada de esta saborosa fruita va de juliol a setembre, coincidint amb els mesos d’estiu. Esta fruita estiuenca és molt típica al nostre país i es desenvolupa a moltes comunitats,... Llegir MésEl meló: la fruita de l’estiu