Aprén a preparar pa casolà Una de les activitats que es van posar de moda esta quarantena va ser preparar pa casolà. Les xarxes socials van omplir-se de fotos i vídeos de com preparar este aliment tan típic de la nostra gastronomia. Però si encara no n’has fet mai, no et preocupes perquè mai és... Llegir MésAprén a preparar pa casolà
Notícies
Com fer aladrocs en vinagre Pot paréixer una recepta senzilla, però no ho es. Que els aladrocs en vinagre queden en el seu punt és una faena complicada... però no tingues por, et donem els passos perquè t’isquen perfectes! En realitat, aquesta recepta no té cap truc, simplement és necessari respectar els temps i comptar... Llegir MésCom fer aladrocs en vinagre
Mercavalència acudeix a l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 organitzat per l’Ajuntament de València Anit, la plaça de l’Ajuntament de València es va convertir en l’escenari en record de les víctimes de la pandèmia i en un homenatge a tots i totes els que van continuar treballant als serveis essencials. A la cerimònia van... Llegir MésMercavalència acudeix a l’homenatge a les víctimes de la Covid-19 organitzat per l’Ajuntament de València
Idees per a menjar més verdures En qualsevol dieta és important incloure certa quantitat de verdures de forma regular, però és cert que de vegades costa un poc, sobretot als més xicotets de la casa, que no solen ser molt fans. No obstant això, menjar verdures no té per què estar renyit amb gaudir del menjar,... Llegir MésIdees per a menjar més verdures
Calamar i sépia: quina és la diferencia? El calamar i la sépia són dos productes que es poden trobar fàcilment a les pescateries de proximitat. No obstant això, és cert que es tracta de cefalòpodes molt pareguts i que de vegades ens pot portar a confusió. A continuació exposem les principals diferències per a que,... Llegir MésCalamar i sépia: quina és la diferencia?
Mercavalència, el cor que sempre batega Mercavalència és el major centre agroalimentari de la Comunitat Valenciana. Per això, en diverses ocasions, hem utilitzat la metàfora del funcionament del cor per a posar de manifest la gran labor que les empreses alimentàries realitzen tots els dies. Durant la crisi sanitària, Mercavalència ha reforçat les mesures sanitàries,... Llegir MésMercavalència, el cor que sempre batega
Mercavalència celebra l'entrada 40.000.000 en les seues instal·lacions Jose Vicente Mena regenta tres pescateries a Paterna i València Durant la matinada del dia 15 de juliol Mercavalència ha celebrat l'entrada 40.000.000 en les instal·lacions. Jose Vicente Mena ha sigut l'afortunat professional que va rebre l'homenatge per part del centre agroalimentari. Durant l'emotiu acte se li... Llegir MésMercavalència celebra l’entrada 40.000.000 en les seues instal·lacions
Els diferents tipus d’oli d’oliva L’oli d’oliva és un dels productes més utilitzats en la nostra cuina i més consumit en la dieta mediterrània. A més, com que Espanya és un gran productor d’olis de gran qualitat, vos recomanem que disfruteu de l’oli produït i envasat al nostre país. Encara que, de forma genèrica, sempre... Llegir MésEls diferents tipus d’oli d’oliva
La Diputació destinarà 60.000 euros als floristes per reflotar el sector La Diputació de València ha donat llum verda a l’ajuda de 60.000 euros per als floristes. Esta injecció econòmica suposa un impuls per al sector de la producció, ornamentació i venda de flors, que es va veure greument afectat per la Covid-19 i la... Llegir MésLa Diputació destinarà 60.000 euros als floristes per reflotar el sector
Consells per aprendre a escollir un bon meló Junt amb el meló d’Alger, el meló és una de les fruites d’estiu per excel·lència ja que, a més d’hidratar i refrescar en els dies més calorosos, esta fruita té un sabor molt dolç i saborós. No obstant això, no és fàcil encertar a primera vista pel... Llegir MésConsells per aprendre a escollir un bon meló