All i pebre: com preparar esta recepta tradicional de València

Hui et comptem com cuinar All i pebre. Una recepta tradicional de València de molt fàcil elaboració i, el millor, molt rica.

Ingredients 

  • 1 kg d’anguiles 
  • 1 kg de creïlles 
  • Oli oliva 
  • 3 dents d’alls 
  • Vitet 
  • Sal 
  • Pebre roig 
  • Aigua

Passos que s’ha de seguir 

  • El primer pas és netejar, tallar en trossos i assaonar les anguiles. 
  • Picar els alls i el vitet en un morter, per a posteriorment ofegar-los en la cassola amb l’oli. 
  • A continuació, afegim el pebre roig i l’aigua, i removem bé. 
  • El quart pas és afegir les creïlles prèviament tallades i l’anguila. Hauràs de cobrir els ingredients amb aigua. 
  • Bullir aproximadament 20 minuts i quan l’anguila i la creïlla estiguen ben cuites, retirar del foc i deixar reposar. Tapar la cassola durant el bullit.

Un detall clau és que és important esclafir les creïlles, ja que el midó que està dins de les creïlles et servirà per a espessir el caldo de forma natural. 

Què aprofite!

Compatir aquesta notícia