Pizza casolana amb base de coliflor

Pizza casolana amb base de coliflor

Hi ha alguna cosa més divertida que fer una pizza casolana?  Es tracta duna recepta que deixa volar la teua imaginació, ja que li pots posar tots els ingredients que vulgues. A més, és lexcusa perfecta per a cuinar amb els més xicotets i xicotetes de la casa.

Està més que demostrat que dur una vida sana no ha dimplicar renunciar als capritxos que més ens agraden. Part de la màgia de la gastronomia és la versatilitat dels productes a lhora de cuinar-los.

Hui tenim una versió de pizza un poc especial, ja que en esta ocasió prepararem la nostra pizza casolana amb massa de coliflor. De manera que, si et costa un poc menjar la quantitat de verdures adequada, esta pot ser la solució.

Com preparar la base de pizza de coliflor

Per a preparar la nostra base de pizza necessitarem:

  • 1 ou.
  • Mitja coliflor.
  • Sal.
  • Orenga al gust.

Elaboració:

  • Amb una picadora o ratllador, trosseja la coliflor fins que tingues trossos molt xicotets.
  • Fica la col picada en un recipient apte per a microones i cuina-la uns 8 minuts, aproximadament. Després, amb ajuda d’un drap, procura llevar-li tota l’aigua possible.
  • Mescla la coliflor, l’ou, la sal i l’orenga fins que quede una massa homogènia.
  • En una safata de forn, posa paper vegetal i oli d’oliva o mantega perquè no s’empegue la massa. Dona-li forma de pizza i fica-la uns 25 minuts al forn a 200ºC.

Una vegada estiga la massa, comença la part més divertida de cuinar una pizza casolana: deixa volar la imaginació i afegeix els ingredients per crear la teua pizza! Bon profit!

Compatir aquesta notícia