No t’agrada el bròcoli? Doncs ací tens una manera de cuinar-lo que t’encantarà! A més, és apta per dietes sense gluten, keto i ovolactovegetarianes. T’interessa? Continua llegint i trobaràs la nostra recepta per fer pizza de bròcoli.
Ingredients
Per a 1 pizza per a 2 persones:
-
- 1 cap de bròcoli
- 2 ous
- 150 g de formatge ratllat (recomanem parmesà o formatge manxec)
- Sal al gust
- Espècies al gust (recomanem all en pols, alfàbega, i orenga)
- Toppings al gust
Passos a seguir
- Comencem cuinant el bròcoli al vapor 5 minuts o el temps just per a poder punxar-lo amb un tenedor.
- Després l’escorrim, el deixem gelar i el triturem fins que tinga textura de cuscús.
- Quan el tinguem a punt, el mesclem amb els ous, el formatge i les espècies fins a obtenir una massa uniforme.
- Ara podem fer dues coses. Si volem una textura més especial, podem preparar la base a la safata del forn i congelar-la durant 12 hores.
- Si la volem per a menjar ja, calfem el forn a 180°, mentre estenem la massa a la safata del forn i li afegim els nostres toppings preferits. A nosaltres ens encanta amb salsa de tomata, formatge ratllat, tomates cherry, xampinyons, espàrrecs i alfàbega fresca.
- Finalment, la fiquem al forn durant 15-20 minuts.
- Traure-la del forn i disfrutar de la pizza!
Si aquesta recepta t’ha agradat tant com a nosaltres i vols continuar provant bases de pizza alternatives, ací tens la nostra recepta de pizza casolana amb base de coliflor, que també està boníssima!