Pizza de bròcoli, una manera fàcil i bona de menjar verdures

No t’agrada el bròcoli? Doncs ací tens una manera de cuinar-lo que t’encantarà! A més, és apta per dietes sense gluten, keto i ovolactovegetarianes. T’interessa? Continua llegint i trobaràs la nostra recepta per fer pizza de bròcoli.

Ingredients

Per a 1 pizza per a 2 persones:

    • 1 cap de bròcoli
    • 2 ous
    • 150 g de formatge ratllat (recomanem parmesà o formatge manxec)
    • Sal al gust
    • Espècies al gust (recomanem all en pols, alfàbega, i orenga)
    • Toppings al gust

Passos a seguir

  1. Comencem cuinant el bròcoli al vapor 5 minuts o el temps just per a poder punxar-lo amb un tenedor.
  2. Després l’escorrim, el deixem gelar i el triturem fins que tinga textura de cuscús.
  3. Quan el tinguem a punt, el mesclem amb els ous, el formatge i les espècies fins a obtenir una massa uniforme.
  4. Ara podem fer dues coses. Si volem una textura més especial, podem preparar la base a la safata del forn i congelar-la durant 12 hores. 
  5. Si la volem per a menjar ja, calfem el forn a 180°, mentre estenem la massa a la safata del forn i li afegim els nostres toppings preferits. A nosaltres ens encanta amb salsa de tomata, formatge ratllat, tomates cherry, xampinyons, espàrrecs i alfàbega fresca.
  6. Finalment, la fiquem al forn durant 15-20 minuts.
  7. Traure-la del forn i disfrutar de la pizza!

Si aquesta recepta t’ha agradat tant com a nosaltres i vols continuar provant bases de pizza alternatives, ací tens la nostra recepta de pizza casolana amb base de coliflor, que també està boníssima!

Compatir aquesta notícia