Postres saludables: Natilles de caqui i cacau

Postres saludables: Natilles de caqui i cacau

Tot bon dinar o sopar ha d’acabar amb unes bones postres. No obstant això, a vegades no tenim ganes de prendre una peça de fruita i ens abelleix alguna cosa més dolça. Ací tens les postres perfectes per a estes ocasions: natilles de caqui i cacau.

Esta recepta ha estat tota una revolució ja que, amb productes de temporada com el caqui i en tan sols cinc minuts, tindràs unes postres per sorprendre a tothom.

Caqui o persimó?

És important que abans de començar a cuinar les nostres natilles de caqui sapiem quins ingredients utilitzar. No tots coneixen la diferència entre caqui i persimó, ja que són dos termes que s’usen pràcticament com a sinònims.

Tots dos fruits venen del mateix lloc i són pràcticament el mateix. No obstant això, el caqui és més madur i més tou, i el persimó té una textura més dura. El motiu és que el persimó es recol·lecta abans i el caqui després, per això té més temps per madurar. És important que, per a realitzar esta recepta, utilitzem caquis, perquè li donaran la dolçor que busquem en unes natilles.

COM PREPARAR NATILLES DE CAQUI

INGREDIENTS

– 2 caquis.

– 1 iogurt natural.

– 2 cullerades petites de cacau pur en pols (sense sucres afegits).

Si t’agrada molt el dolç, pots afegir una mica de caramel de dàtil per a endolcir les natilles.

ELABORACIÓ

– Pela els caquis i tritura’ls en la batedora juntament amb la resta d’ingredients.

– Guarda la mescla en un bol i fica’l a la nevera.

Fet!

Compatir aquesta notícia