Premis Viles en flor, per uns municipis més verds

La Comunitat Valenciana és cada vegada més verda, i en esta segona edició dels Premis Viles en Flors, s’ha deixat constància.

Viles en Flor, és una iniciativa d’ASFPLANT (L’associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana), de la qual Mercaflor forma part del consell de direcció. Els objectius d’estos premis són el de promoure la protecció, millorada i posada en valua dels espais verds i la seua gestió sostenible en els municipis de la Comunitat Valenciana, i que enguany també, a Mercaflor hem tingut el plaer de formar part del comité organitzador.

Torrent, com que va ser el guanyador de l’any passat, va estar l’amfitrió d’esta màgica jornada, concretament l’acte es va celebrar al preciós Hort de Trénor. En este segon aniversari, l’èxit ha estat rotund, superant el doble de participants, amb un total de 31 municipis. L’art va estar present durant tota la jornada amb l’exhibició de dansa de l’escola local Sara Baixauli, i van acudir diversos representants del govern valencià i de la diputació. L’alcalde de Torrent va ser el mestre de cerimònies, a més de posar en vàlua la importància que tenen els espais verds per als municipis.

Llistat de premis:

  • 1 Flor d’Honor: Alcàsser, Alginet, Pedralba
  • 2 Flors d’Honor: Alboraia, Alzira, Biar, Carlet, Faura, l’Alcudia, Les Coves de Vinromà, Oropesa del Mar, Sueca, Tavernes Blanques, Tavernes de la Valldigna, Torrevieja, Vinaròs.
  • 3 Flors d’Honor: Albal, Alberic, Alcalà de Xivert-Alcossebre, Almussafes, Aras de los Olmos, l’Eliana, Morella, Quart de Poblet, Silla, Sot de Chera
  • 4 Flors d’Honor: Alaquàs, Picanya, Torrent y Gandia.

Desitgem que aplegue l’any vinent per veure la pròxima edició de Viles en Flors I veure el seu creixement any rere any.

Compatir aquesta notícia