Prepara un menú amb productes de temporada (tardor)

Prepara un menú amb productes de temporada (tardor)

És moment de dir adeu als productes típics de l’estiu com el meló d’àlger, el meló, la bresquilla o el cogombre i donar la benvinguda a la magrana, el caqui i els espinacs. La tardor ha arribat! Per aquest motiu, hem d’aprofitar la riquesa que ens regala esta estació de l’any i començar a pensar en receptes que es preparen amb els productes típics de la tardor. 

Bolets, llegums, moniato, carabassa, magrana… hi ha moltíssims productes amb els quals fer una bona recepta. Hui et portem un menú complet amb productes de temporada perquè no hages de pensar més. A cuinar!

 

MENÚ AMB PRODUCTES DE TEMPORADA (TARDOR)

 

Aperitiu:

  • Palets de moniato al forn.
  • Pa de carabassa amb hummus.

Primer plat:

  • Amanida d’espinacs amb magrana, formatge d’ovella i vinagre balsàmic.
  • Crema de carabassa amb formatge ricota. 
  • Tartar de llagostins, alvocat i magrana.
  • Carxofes al forn amb salsa de iogurt.

Segon plat:

Per al postre:

Compatir aquesta notícia