Presentació del Bonic/a Fest 2019. Estem més que “ready”

Molt readies I amb molt de hype! Així estem pél trending topic d’aquesta nova temporada, el Bonic/a Fest 2019. La gran festa de tots els mercats de València, que aplega un any més carregada amb la millor programació cultural i, evidentment, la millor gastronomia.

L’alcalde Joan Ribó; el regidor de comerç i president de Mercavalència Carlos Galiana, Ángeles Hernández, directora de Comunicació i RSE de Mercavalència i l’escola de gimnàstica acrobàtica Espectaculos Dinamic han estat els encarregats de fer la presentació de la festa amb més #swag de tota la provincia.

En aquesta nova edició han volgut destacar la gran importància dels mercats per a l’horta valenciana, en paraules de l’alcalde “El mercat es el temple de l’alimentació de proximitat, i gràcies a la seua tasca ajuden a sustentar la nostra horta i a millorar la sostenibilitat i l’economia local”

Galiana, per altra banda, amb el seu carisma exepcional ha destacat la participació de tots els mercats municipals de valencia a exepció del Mercat del Grau que per motius d’obres no ha pogut participar i s’ha compromès al fet que en les pròximes edicions participe el mercat de Sant Pere Nolasco.

Al remat Ángeles Hernández, li ha afegit el toc més modern utilizant un llenguatge habitual a les xarxes socials, per a aproximar a la generació millenial els mercats, reivindicant el seu paper en el comerç sostenible i ecològic, i deixant clar que no es un comerç del Passat sinó que son present i futur.

La presentació ha acabat amb l’actuació sorpresa del grup Espectaculos DInamic, i amb la col·laboració dels presentadors que han jugat un paper fonamental en fer creure al públic que estaven patint dificultats tècniques, per a després començar una espectacular actuació acrobatica que ha deixat a “Tot lo món” bocabadat.

Quin mercat de valència te més #swag? Vine a descobrir-ho I gaudeix del del #shippeo de moda #mercavalència mercats+valencia, el dissabte 14 de setembre!

Consulta la programació:

Compatir aquesta notícia