Rebem la visita del ministre de Desenvolupament Agropecuari de Panamà

De la mà del president de Mercavalència, Carlos Galiana, Eduardo E. Carles ha recorregut les nostres instal·lacions i visitat els diferents mercats que les conformen.

Dins del seguit d’iniciatives que Mercavalència llança periòdicament per a donar a conéixer l’activitat de les empreses i xicotets productors que formen part de l’entitat, les visites guiades a les nostres dependències són una de les més destacades. El passat 31 d’octubre vam tindre l’honor de comptar amb la presència del ministre de Desenvolupament  Agropecuari de Panamà, el senyor Eduardo E. Carles, que va conéixer en profunditat Mercavalència de la mà del seu president, Carlos Galiana, i de Ricardo López Pietsch, director de l’Àrea Internacional de Mercasa.

El ministre Carles es va mostrar «honrat, satisfet i admirat» amb el seu recorregut per les nostres instal·lacions, així com amb el productiu intercanvi d’experiències i parers sobre sostenibilitat, incentivació de l’agricultura tradicional i de proximitat, i promoció dels productes autòctons que es va produir durant el mateix. Com a record de la seua estada entre nosaltres, el president de Mercavalència li va fer entrega d’una còpia del llibre “La Tira de Comptar. Els actors de l’agricultura de proximitat”, de José Luis Iniesta.

Compatir aquesta notícia