Recepes divertides i originals amb kiwi

El kiwi és una fruita que aporta gran quantitat de fibra i Vitamina C. És per això que no ha de faltar en la dieta diària. Si t’agradaria incloure esta fruita en els teus plats, en esta publicació t’ensenyem receptes divertides i originals amb kiwi.

  • Ceviche de rap, ají y kiwi

Comencem amb esta recepta original, per a la qual necessites: 300 grams de llom de rap, 60 grams de suc de llima, 2 kiwi, 8 grams d’ají fresc, mitja ceba roja, sal, pebre blanc, coriandre fresc i 30 grams d’oli d’oliva verge extra.

Una volta tingues els ingredients, seguix estos passos:

  1. Pela i trosseja els kiwis i el rap. Lamina en juliana l’ají fresc i la ceba roja pelada.
  2. Mescla tots els ingredients en un recipient, afegix sal i pebre, empolvora coriandre fresc al gust i amaneix amb suc de llima. Guarda-ho en la nevera 5 minuts.
  3. Escorre el conjunt, fica’l en un recipient net i mescla amb oli d’oliva. Corregix el punt de sal i servix immediatament. 
  • Tataki de tonyina amb wasabi de kiwi

Per fer este plat necessites: 

  • 800g de llom de tonyina fresc sense pell
  • 1 safanòria
  • 1 nap
  • 10g de gingebre fresc ratllat
  • 10g d’all pelat
  • 50g de salsa de soja
  • oli d’oliva verge extra
  • 125g de kiwi pelat
  • 18g de succedani de wasabi en pols

Els passos a seguir són els següents:

  • Mescla la salsa de soja amb el gingebre i l’all. Introduix la tonyina dins de la marinada i deixa-ho entre 4 i 8 hores dins la nevera.
  • Pela la la safanòria i el nap en bastonets molt fins. Introduix els fils dins l’aigua i guarda-ho. Pela els kiwis i talla’ls en quarts llevant les llavors. Pots rentar-los per ajudar a llevar-les. Assecar i guardar.
  • Lleva la tonyina de la marinada, asseca amb paper i afegix oli d’oliva. Sobre una paella calenta, marca lleument totes les cares del peix. Al mateix temps, tritura el wasabi i el kiwi fins que es quede espés i poder aconseguir un fresc, dolç e inténs wasabi.
  • Escorre les hortalisses ratllades i col·loca-les junt a la tonyina tallada i el wasabi. Servix-ho amb salsa de soja.

 

  • Guarnició amb kiwi

Altra idea és acompanyar els teus plats de carn o de peix amb esta original i fantàstica guarnició amb kiwi, creïlla i tomaca fregida. 

  • Mousse de kiwi

Acabem la llista amb esta recepta dolça.

  1. Pela els kiwis i lleva les llavors.
  2. Separa les clares dels rovells. En una casserola i a foc lent, mescla vigorosament el sucre i els rovells d’ou.
  3. Afegix el puré de kiwi i cuina-ho 10 minuts més. Després deixa que la mescla es gele. 
  4. Bat les clares d’ou a punt de neu i incorpora-les a la preparació.
  5. Distribuix la mouse de kiwi en gots i deixa-la gelar en la nevera al menys durant dues hores.

Compatir aquesta notícia