Recepta de temporada: bunyols de carabassa per a gaudir estes Falles

La recepta de bunyols de carabassa és un dels dolços més tradicionals de la Comunitat Valenciana. Gaudeix d’este deliciós aperitiu durant estes festes tan increïbles!

Ingredients:

  • 500 grams de carabassa
  • 200 grams de farina de blat
  • 2 ous
  • 50 grams de sucre
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • Una mica de sal
  • Oli per a fregir

Instruccions:

  1. Comencem preparant la carabassa. Pelem i tallem la carabassa en trossos petits. Coem els trossos al vapor o en aigua bullent fins que estiguen tendres. Després, triturem fins a obtindre un puré suau i deixem refredar.
  2. En un bol gran, batem els ous amb sucre fins que estiguen ben barrejats. Afegim el puré de carabassa i barregem fins a aconseguir una massa homogènia.
  3. Afegim la farina tamisada, el llevat en pols i una mica de sal a la mescla de carabassa i ous. Barregem bé fins que tots els ingredients estiguen incorporats i la massa tinga una consistència uniforme.
  4. Escalfem abundant oli en una paella a foc mitjà-alt. Amb l’ajuda de dues culleres, formem petites porcions de massa i les fregim en l’oli calent fins que estiguen daurades i cruixents per fora.
  5. Retirem els bunyols de l’oli i els col·loquem sobre el paper absorbent per a eliminar l’excés de greix.

I llest! Deliciosos bunyols de carabassa llestos per a gaudir durant les Falles. Acompanya’ls amb una bona xocolata calenta mentre gaudeixes de l’alegria i l’ambient festiu pels carrers valencians.

Compatir aquesta notícia