La recepta de bunyols de carabassa és un dels dolços més tradicionals de la Comunitat Valenciana. Gaudeix d’este deliciós aperitiu durant estes festes tan increïbles!
Ingredients:
- 500 grams de carabassa
- 200 grams de farina de blat
- 2 ous
- 50 grams de sucre
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Una mica de sal
- Oli per a fregir
Instruccions:
- Comencem preparant la carabassa. Pelem i tallem la carabassa en trossos petits. Coem els trossos al vapor o en aigua bullent fins que estiguen tendres. Després, triturem fins a obtindre un puré suau i deixem refredar.
- En un bol gran, batem els ous amb sucre fins que estiguen ben barrejats. Afegim el puré de carabassa i barregem fins a aconseguir una massa homogènia.
- Afegim la farina tamisada, el llevat en pols i una mica de sal a la mescla de carabassa i ous. Barregem bé fins que tots els ingredients estiguen incorporats i la massa tinga una consistència uniforme.
- Escalfem abundant oli en una paella a foc mitjà-alt. Amb l’ajuda de dues culleres, formem petites porcions de massa i les fregim en l’oli calent fins que estiguen daurades i cruixents per fora.
- Retirem els bunyols de l’oli i els col·loquem sobre el paper absorbent per a eliminar l’excés de greix.
I llest! Deliciosos bunyols de carabassa llestos per a gaudir durant les Falles. Acompanya’ls amb una bona xocolata calenta mentre gaudeixes de l’alegria i l’ambient festiu pels carrers valencians.