Receptes amb bacallà, el peix de temporada

Les receptes amb bacallà són típiques en Setmana Santa, però, a qui no li agrada disfrutar d’elles en qualsevol època de l’any? Hui et proposem diverses receptes de bacallà típiques, que són molt conegudes en la gastronomia espanyola, per a degustar durant tot l’any.

Les receptes amb bacallà

  • Bunyols de bacallà

Els bunyols de bacallà són una especialitat gastronòmica molt típica a Europa del Sud. Una recepta realment deliciosa que està igual de bona tant per a picar com per a servir de segon plat, acompanyada d’una bona ensalada, per exemple.

  • Truita de bacallà

La truita de bacallà és una autèntica delícia i una recepta perquè els petits de la casa menjen este peix tan saludable.

  • Bacallà al pil-pil

El bacallà al pil-pil s’elabora només amb tres ingredients: bacallà, oli i all, encara que es pot afegir un vitet per a aquells/es que els/les agrade el picant. Gràcies a l’excel·lent sabor del bacallà i a la presència d’alls en la salsa no cal afegir sal.

  • Croquetes de bacallà

Esta recepta de croquetes de bacallà és la més cremosa i resulta deliciosa. Si t’agraden les croquetes, esta opció t’encantarà.

  • Bacallà amb tomaca

L’acompanyament del bacallà en esta recepta no pot ser millor. Una deliciosa salsa de tomaca que es prepara amb un sofregit a foc lent i que està per a no deixar ni gota en el plat, ben escurada amb un bon pa.

 

 

Compatir aquesta notícia