Octubre ens porta la caiguda de les fulles, les postes de sol màgiques i l’olor de carabassa. Este ingredient de la temporada és un tresor culinari que ens ofereix una infinitat de possibilitats. Aprofita la naturalesa i les seues delícies amb estes receptes amb carabassa que t’encantaran!
1. Puré de carabassa amb coco i curri
Cou la carabassa fins que estiga tendra i tritura-la amb llet de coco i un poc de curri vermell. Afegeix un poc de coriandre per a un toc final de frescor. La barreja de la dolçor de la carabassa amb els sabors picants del curri és sorprenent!
2. Risotto de carabassa i espinacs
Un plat d’arròs cremós i saborós. Sofregeix ceba i all en oli d’oliva, afegeix arròs i, després, carabassa ratllada. Afegeix brou de pollastre calent fins que l’arròs estiga cuit. A l’últim moment, incorpora espinacs frescos i formatge parmesà per a un plat exquisit.
3. Carabassa farcida de quinoa i xampinyons
Una opció vegetariana i saludable. Cuina quinoa i xampinyons amb ceba, all i espinacs. Farceix mitges carabasses amb esta barreja i fes-les al forn fins que la carabassa estiga tendra.
4. Estofat de bròquil, creïlles i carabassa
Talla ells ingredients en trossos al teu gust i fes-los bullir. Quan estiguen cuinats, fora de l’aigua, afegeix les espècies que més t’agraden!
La carabassa és un ingredient versàtil que ofereix una gran quantitat de possibilitats culinàries. Amb les seues tonalitats groguenques i la seua dolçor, és l’acompanyant perfecte per a les teues receptes d’este mes. Aprofita al màxim aquest ingredient de la temporada i prepara plats que t’escalfaran durant els mesos freds que venen.
Bon profit!