Receptes fàcils i saludables amb verdures

Menjar més verdures és més fàcil del que pareix. Però si se t’han acabat les idees… ací trobaràs set receptes fàcils i saludables amb verdures.

Receptes fàcils i saludables amb verdures

  • Lasanya de verdures

Una de les receptes amb verdures més delicioses i irresistibles és la lasanya de verdures. La recepta bàsica porta hortalisses i verdures sofregides intercalades amb plaques de pasta que després es cobreixen amb beixamel i es gratinen.

  • Arròs amb verdures

A més d’estar deliciós, l’arròs amb verdures és un plat que dona molt de joc, ja que el pots fer amb verdures de temporada, en paella o més caldós.

  • Graellada de verdures

Si busques una recepta per menjar més verdura que siga lleugera, sabrosa, fàcil de fer i econòmica, la graellada de verdures és el que estàs buscant. S’ha convertit en un clàssic de moltes dietes perquè resulta molt més apetitós menjar les verdures així que bullides o al vapor. 

Altre truc per a colar o camuflar la verdura quan vols augmentar el seu consum, sense que siga la protagonista o que no es veja en excés, és cuinar-la en truita.

  • Crema de verdures

Els purés i les cremes de verdures són altres dels plats infal·libles per camuflar verdura i colar-li-la als que no els agrada.

  • Peix amb verdures

La verdura també encaixa a la perfecció com a guarnició de carns i peixos. En tallar les hortalisses en juliana, entren molt millor per la vista. 

  • Quinoa amb verdures

D’igual manera que amb pasta i arròs, les verdures casen molt bé amb la quinoa, un aliment amb molta fibra, ric en calci i proteïna vegetal.Compatir aquesta notícia