Receptes per a Falles amb productes de temporada

La tradició fallera també se sent en les cuines de les cases valencianes. És inevitable que al arribar estes dates, diferents productes i menjars típics tinguen encara més protagonisme entre els valencians. En este post et presentem algunes receptes per a falles amb productes de temporada.

  • Arròs al forn

Un plat molt típic de València que consisteix a aprofitar les sobres de l’olla.

  • Arròs del senyoret

Com segurament sabreu, té eixe nom tan característic pels seus ingredients. I és que durant la seua preparació és fonamental que totes les peces de peix i marisc estiguen netes.

  • Bunyols

Els rics bunyols de carabassa són el dolç que es reparteix per tota la ciutat durant les falles. Els pots trobar de diferents sabors i amb múltiples opcions. El de carabassa ho identificaràs de seguida, de color ataronjat i amb trossos de carabassa.

  • Coca de llanda

Si vols aprendre a elaborar estes postres típiques de València, segueix estos passos.

 

Compatir aquesta notícia