S’apropa una de les nits més terrorífiques de l’any i cal preparar-se amb les nostres millors disfresses per als esglais, el “truc o tracte” i el que presente la nit dels morts.
Però Halloween també és una nit molt divertida, en la qual els més xicotets i xicotetes (i no tan xicotets) ho passen en gran.
Per això el sopar d’aquesta gran nit, ha d’estar a l’altura de les circumstàncies. Així que vos deixem 4 receptes terrorífiques per a esta cita tan especial.
Palets de pa de serps
Aquestes serps de pa són superfàcils de fer, amb poquets ingredients i poquets passos, deixaràs als teus convidats sorpresos.
Ingredients:
1 massa de pizza
Oli d’oliva
Llavors de rosella (opcional)
3 olives negres
12 caienes
Preparació:
Talla en tires la massa de pizza, estreta un extrem per a crear la cola i aplana l’altre per a crear el cap.
Embolica la tira en un pal engreixat amb oli d’oliva. Pinzella la massa amb més oli i empolvora el cos amb llavors de rosella.
Talla les olives negres en triangles xicotets i posa-les en el cap de les serps per a simular els ulls.
Posa les serps de pa en safates de forn folrades amb paper a 180ºC entre 15 i 18 minuts.
Deixa refredar 3 minuts abans de retirar amb compte els palets.
Mentre encara estiguen calentes, posa les caienes simulant les llengües de les serps.
Cementeri de sàndwitxs
Uns sàndwitxs que pots fer de moltíssims sabors, amb una forma molt peculiar.
Els pots emplenar de sobrassada, pernil, formatge… del que més t’abellisca.
Ingredients:
Pa de motle
Xoriço
El que més t’abellisca per a emplenar-los
Preparació:
Talla el pa de motle en forma de taüt.
Emplena els pans amb la mescla que més t’agrade. Nosaltres et recomanem per exemple de gules, ja que pareixerà que isquen cucs dels taüts.
Talla el xoriç en tires i fes una creu amb dues tires damunt de cada taüt.
Serveix-los tots junts en una safata, perquè semble un cementeri terrorífic.
Ratpenats saborosos
Fer aquests ratpenats és molt senzill. Amb un sabor increïble i una forma molt divertida.
Ingredients:
Formatge crema
Fruita seca picada. La que més t’agrade, pots fer-los de moltes varietats.
Natxos
Olives negres
Preparació:
Fes boles de formatge crema o de qualsevol formatge cremós que siga mal·leable, pots afegir al formatge els ingredients que més t’agraden per a donar-li més sabor: pernil, herbes aromàtiques…
Arrebossa-les per la fruita seca que més t’apetisca. Des de pistatxo, ametles, avellanes… deixa volar la teua imaginació.
Quan tingues les boles fetes, clava dos natxos per a simular les ales del ratpenat.
Talla les olives en trossos xicotets i posa-les en les boletes perquè semblen els ulls.
Mòmies de salsitxa
Aquestes mòmies són molt divertides i els més xicotets poden ajudar a fer-les.
Ingredients:
Salsitxa tipus frankfurt
Massa de pasta fullada o de pizza
Preparació:
Talla la salsitxa en dos trossos.
Talla la massa de pasta fullada o de pizza en tires finetes.
Rodeja la salsitxa amb les tires de massa perquè semblen una mòmia.
Enforna durant 15 minuts a 180ºC fins que la massa estiga daurada i feta.
Acompanya les mòmies de salsitxa amb mooooolt quètxup sanguinolent.


Esta web està dotada d'Accessibilitat Universal i pots desactivar totes estes ajudes des de el PAU, PANEL d'Accessibilitat Universal, o les tecles ALT+Y, o pulsant el boto “Desactivar tots dos”