Receptes ràpides per a preparar al forn

El forn ens ha tret d’un compromís més d’una vegada, perquè és una forma molt còmoda de cuinar, i els resultats sempre són deliciosos. En este post t’oferim sis receptes ràpides per a preparar al forn.

Carns, peixos o verdures. En el forn les receptes ixen molt riques, i tan sols has de deixar els ingredients llestos mentre et dediques a una altra cosa mentre es cuinen. Una funcionalitat molt adequada per a la nova forma de treball que s’ha instal·lat al nostre país després de la pandèmia: el teletreball.

Sis receptes ràpides per a preparar al forn

  • Llobarro al forn

Comencem amb una recepta de peix.

El primer pas és precalfar el forn a uns 200 graus de temperatura. En la mateixa safata del forn, afegir la ceba en juliana i damunt posar el llobarro amb sal i oli. Una vegada en el forn, baixar la temperatura a 180º i deixar durant 15 o 20 minuts.

  • Cuixes de pollastre

Una altra de les receptes ràpides per a preparar al forn. En aquesta ocasió, assaonar les cuixes de pollastre amb les espècies que desitges: sal, pebre, orenga, ceba…i ficar-les en el forn precalfat durant una hora.

Per a esta recepta, també pots afegir creïlles com a guarnició.

  • Carxofes al forn

Amb tan sols carxofes, oli d’oliva i sal obtindràs un entrant bastant ric. Com preparar-lo? El primer és retirar un parell de capes de fulles de la base de les carxofes i tallar la tija per a intentar que la part inferior de la mateixa quede plana. A continuació, ficar-les en el forn assaonades durant almenys una hora.

  • Creïlles al forn

Tallar les creïlles en tacs (amb pell o sense pell). Afegir-les en la safata amb oli, sal, pebre negre i herbes. Quan comencen a daurar-se, moure-les i tornar a deixar-les durant 10 o 15 minuts. L’últim pas serà assegurar que s’han fet per dins.

  • Salmó al forn

Una altra recepta ràpida, rica i saludable. En la safata posar el salmó amb una mica d’oli d’oliva i deixar-lo durant 15 o 20 minutos solament.

  • Verdura al forn

Esta és una bona opció per als sopars. Tallar en tires diverses verdures com per exemple: carabasseta, pimentó roig, albergínia i ceba. Posar-les una safata amb oli i sal i deixar-les en el forn durant una hora. Una vegada cuinades, pots afegir tonyina i servir.

Compatir aquesta notícia