Receptes saludables per menjar fora de casa

Receptes saludables per menjar fora de casa

A vegades els nostres horaris, siguen d’estudis, de treball o socials, ens obliguen a menjar fora de casa. Una de les millors solucions a l’hora de cuidar la nostra alimentació és menjar en portaviandes.

En estes ocasions, el portaviandes o tupper es converteix en el nostre millor aliat per mantindre una dieta equilibrada. Però, a vegades les preses poden jugar en la nostra contra i fan que no mengem adequadament. 

Un dels principals avantatges de menjar en portaviandes és que tu mateix/a controles el que menjaràs, la quantitat i què productes utilitzar. A més, estos recipients permeten portar pràcticament qualsevol menjar, ja siga les restes de la paella del diumenge, un pollastre amb verdures o una crema. 

Si eres dels que encara cau en la temptació i li dona perea preparar el tupper de l’endemà, et portem algunes idees de receptes saludables i fàcils per menjar fora de casa. No hi ha excuses!

 

RECEPTES SALUDABLES PER MENJAR FORA DE CASA

Macarrons amb tomàquets xerri i feta. La pasta sempre és una bona opció per a portar en un portaviandes i menjar fora de casa. Vos proposem una recepta molt senzilla que podeu fer amb qualsevol classe de pasta. Macarrons amb tomàquets xerri, formatge feta i julivert, una autèntica meravella! Mentre es fan els macarrons, fica al forn els tomàquets partits per la meitat, el formatge, all en pols, el julivert, sal, pebre i oli d’oliva. Quan veges que es desfà el formatge i estiguen fets els macarrons, mescla-ho tot i ja ho tens!!

Amanida ‘César’. Esta amanida és tot un clàssic per la seua salsa, però a vegades, si la demanem fora de casa, no és del tot saludable. Prepara-la tu mateix/a!! Fes el pollastre i prepara l’amanida amb: encisam, tomaca, formatge parmesà i tostons. Per a la salsa necessites: un iogurt natural, llima, all, coriandre, sal, pebre i oli d’oliva. 

Pésols amb sèpia. Si busques una recepta lleugera i baixa en calories est és la solució. Amb tan sols dos ingredients tindràs un plat complet i boníssim per a menjar al treball, a més és rapidíssim de preparar. 

Tonyina amb ceba. Una recepta saludable i fàcil de preparar que sols hauràs de calfar un poc abans de menjar-la. Talla i cuina primer la ceba i després afegeix la tonyina i cuina-la al gust. Per donar-li un sabor encara millor, pots afegir-li tomaca, espectacular!

Albergínies farcides. És un plat complet i molt fàcil de preparar i d’emportar-lo allà on menges. Pots fer la recepta amb verdures o bé amb carn picada.

Quiche. Esta recepta deixa espai a qualsevol innovació: pots preparar-la amb salmó i xampinyons, la clàssica amb pernil i formatge o sols amb verdures. Encara que siga un poc més elaborada, el teu paladar ho agrairà!

Espaguetis de carabasseta. És una recepta perfecta per a menjar fora de casa per la seua facilitat de preparació i la quantitat de combinacions possibles que hi ha. Posa-li imaginació!

Compatir aquesta notícia