Refresca’t amb els gelats artesans de fruites

En esta època d’estiu, res ens satisfà més que disfrutar de gelats artesans amb el gust fresc i natural de les fruites de temporada com el kiwi o l’albercoc, dues opcions delicioses i saludables.

1. Gelat de kiwi:
Ingredients:
– 4 kiwis madurs
– 1 tassa de llet
– 1/2 tassa de nata per muntar
– 1/2 tassa de sucre
– 1 cullerada de llimona

Preparació:
– Pelar els kiwis i tallar-los en trossos petits. Triturar-los amb una batedora fins a obtenir un puré suau.
– Afegir la llet, la nata, el sucre i el suc de llimona al puré de kiwi i remenar fins que tot estiga ben barrejat.
– Posar la barreja en un recipient apte per a congelar, cobrir amb film transparent i deixar-ho al congelador durant un mínim de 4 hores.
– Remenar el gelat cada 30 minuts durant les primeres hores per a evitar la formació de cristalls de gel.

 

2. Gelat d’albercoc:
Ingredients:
– 500 g d’albercocs madurs
– 1/2 tassa de sucre
– 1 tassa de nata per muntar
– 1 cullerada de llimona

Preparació:
– Rentar i desossar els albercocs. Triturar-los amb una batedora fins a aconseguir un puré suau.
– Afegir el sucre i el suc de llimona, remenant bé per a assegurar-se que el sucre es dissolga.
– Batre la nata fins que estiga muntada, i afegir-la al puré de fruita amb moviments suaus per a integrar-ho tot.
– Posar la barreja en un recipient apte per a congelar, cobrir amb film transparent i deixar-ho al congelador durant un mínim de 4 hores.
– Remenar el gelat cada 30 minuts durant les primeres hores per a evitar la formació de cristalls de gel.

 

Aprofita la gran varietat de fruites de temporada que tenim este estiu per a crear diversos gelats refrescants.

Bon profit!

Compatir aquesta notícia