Repte 15×15 per Paco Brocal pel Dia Mundial de la Paella

Repte 15×15 per Paco Brocal pel Dia Mundial de la Paella

Amb motiu del Dia Mundial de la Paella s’han realitzat diferents actes, entre ells l’encapçalat per Paco Brocal, el seu amic Manel i ajudants, amb el repte 15×15 que enguany celebra la seua 2 edició. Tota una odissea meravellosa, on s’ha de cuinar 16 paelles en diferents localitzacions en 24 hores! Un repte amb caràcter solidari, que pretén recaptar diners per a l’ONG “Abrazos“, que lluita contra la malaltia infantil, el Sindrom de Dravet.

El repte ha començat a les 12 hores de la nit, i no ha estat fins a les 3 de la matinada quan ha acudit a les instal·lacions de Mercavalència, on ha cuinat les paelles 3, 4. I 5 del repte, per a 100 persones, totes elles treballadores i treballadors de Mercavalència. Per què el millor plat necessita els millors ingredients, i els tenim tots a Mercavalència, on hem pogut cuinar tres tipus de paella, la valenciana , de marics i de verdures.

No ha pogut faltar la presència de Carlos Galiana, regidor de comerços i president de Mercavalència i d’Ángeles Hernández, directora de comunicació. Totes i tots s’ho han Passat d’allò més bé. I han pogut gaudir del nostre plat, conegut a escala mundial, el símbol gastronòmic de València.

Compatir aquesta notícia