Salmó al forn amb salsa de mostassa i mel

Salmó al forn amb salsa de mostassa i mel

INGREDIENTS (per a 4 persones):

  •  4 lloms de salmó, amb la pell neta.
  •  6 cullerades de mel.
  •  6 cullerades de mostassa.
  •  Sal i pebre.
  •  Com a guarnició es poden preparar verdures al gust a la planxa o afegir a la safata del forn unes creïlles a rodanxes.

 

ELABORACIÓ:

– Calfa el forn a 180º durant 10 minuts.

– Llava i talla les creïlles a rodanxes i col·loca-les en una safata per al forn amb un poc d’oli d’oliva, sal i pebre.

– Cuina-les primer durant uns 10 minuts al forn.

– En un bol xicotet prepara la salsa mesclant mostassa i mel.

– Trau la safata amb les creïlles i fica els lloms de salmó i la salsa per damunt, impregnant-ho bé.

– Introdueix-ho al forn durant uns 15 minuts, depenent de la grossor dels lloms.

 

Bon profit!

Compatir aquesta notícia